Αποκλειστικό: Γκουντάρας - Κάκκαβα: «Διαφωνούμε ακόμα και στο πώς θα βράσουμε ένα αβγό» (videos)
Showbiz

Αποκλειστικό: Γκουντάρας - Κάκκαβα: «Διαφωνούμε ακόμα και στο πώς θα βράσουμε ένα αβγό» (videos)

Το gossip-tv βρέθηκε στα παρασκήνια του live σόου του Big Brother χθες το βράδυ και συνάντησε τους δύο παρουσιαστές Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα που μας μίλησαν για τη σχέση τους και για τις… διαφωνίες τους!

 

Με πολύ καλή διάθεση πριν βγουν στη σκηνή για να παρουσιάσουν ακόμα ένα live του Μεγάλου Αδελφού οι δύο παρουσιαστές οι οποίοι εκτός από τα πλατό του σόου μοιράζονται και την κοινή ζωή τους μιας και είναι παντρεμένοι εδώ και χρόνια και έχουν δύο γλυκύτατα αγοράκια, μίλησαν στον φακό του gossip-tv για όσα τούς κάνουν να πορεύονται μαζί αλλά και όσα τους φέρνουν… αντιμέτωπους!

Οι δυο τους φυσικά μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι και μάλιστα χθες είχαν επιλέξει ιδιαίτερες στυλιστικές εμφανίσεις. Εκείνος ως άλλος… Άγγλος λόρδος που ήταν έτοιμος να πάει για… κυνήγι και εκείνη… φωτιά στα κόκκινα με μία υπέροχη τουαλέτα και ασορτί ψηλοτάκουνα σανδάλια που μάλλον προκαλούσαν… δυσφορία στον Γρηγόρη Γκουντάρα αφού είναι που είναι ψηλή η Νάταλι, φορούσε και αυτά και τον περνούσε στο ύψος.

«Εγώ φταίω που είσαι κοντός;» είπε με χιούμορ η Νάταλι προσπαθώντας να διακωμωδήσει την κατάσταση αφού όπως είπε δεν πάνε τα snickers με μακριά εντυπωσιακή τουαλέτα.

Όταν ρωτήθηκαν αν γενικότερα στην καθημερινότητά τους διαφωνούν για διάφορα πράγματα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε με πολύ χιούμορ επίσης:

«Διαφωνούμε ακόμα και στο πώς θα βράσουμε ένα αβγό» με τη Νάταλι Κάκκαβα να συμπληρώνει πως: «Είναι μία δημιουργική διαφωνία. Αλλιώς θα υπήρχε ανοία, πλήξη, βαρεμάρα».

big-brother-1.jpeg

Όσο για το πόσο μέσα πέφτουν ο Γρηγόρης ή η Νάταλι στον παίκτη που αποχωρεί κάθε Παρασκευή βράδυ από το Big Brother, και οι δύο είπαν πως μερικές φορές πράγματι προβλέπουν σωστά, όμως συμφώνησαν ότι για το τελικό αποτέλεσμα δεν μπορεί κανείς από τους δύο τους να είναι σίγουρος αφού τον τελευταίο λόγο έχει ο κόσμος που παρακολουθεί.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με τις δηλώσεις τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved