Ηλίας Βαλάσης: Η αφοπλιστική απάντηση όταν τον ρώτησαν αν θα ξαναέπαιρνε μέρος στο Survivor
Showbiz

Ηλίας Βαλάσης: Η αφοπλιστική απάντηση όταν τον ρώτησαν αν θα ξαναέπαιρνε μέρος στο Survivor

To 2003 η ιστορία του Ηλία Βαλάση είχε συγκινήσει τα τηλεοπτικό κοινό.

Τότε άφησε το Πολεμικό Ναυτικό, για να βρεθεί στη Μαλαισία και να συμμετάσχει στο «Survivor», καθώς ήθελε να βοηθήσει έναν συνάδελφο του που είχε μείνει ανάπηρος.

Ο Ηλίας Βαλάσης σήμερα ασχολείται με την υποκριτική και μαγεύει πάνω στη σκηνή με την ερμηνεία του. Πρωταγωνιστεί στο βραβευμένο θεατρικό έργο του Γιάννη Τσίρου «Αξύριστα πηγούνια», το οποίο τιμήθηκε με το Α' βραβείο νέου συγγραφέα το 2004 από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Από τις 7 Οκτωβρίου «παίζεται» στο, θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Παλούμπη. Στο φετινό ανέβασμα του έργου συμπράττουν οι ηθοποιοί Γιώργος Πυρπασόπούλος, Ηλίας Βαλάσης, Στέλιος Δημόπουλος και Μαρία-Νεφέλη Δούκα. Το σημαντικό αυτό θεατρικό κείμενο, 15 χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα και πάνω από 20 μετά την πρώτη του γραφή, αποδεικνύεται πιο σύγχρονο και πιο επίκαιρο από ποτέ. Η ανθρώπινη εκμετάλλευση, η κατάσταση των μεταναστών, η σεξιστική αντιμετώπιση της γυναίκας, η οικονομική ανισότητα και οι σχέσεις εξουσίας -τα ζητήματα που θίγει το έργο- έχουν μάλλον διογκωθεί στις μέρες μας, παρά αμβλυνθεί.

Τα «Αξύριστα πηγούνια» έρχονται έπειτα από δέκα και πλέον χρόνια, που η χώρα μας ζει καθοριστικές εξελίξεις, για να προβληματίσουν και να συγκινήσουν, σαν να μιλούν για το εδώ και το τώρα. Ο ίδιος μίλησε στο «Secret» για το νέο βήμα στη ζωή του: «Είναι μαγική η δουλειά που κάνω. Κάνω ψυχοθεραπεία χωρίς να πληρώνω! Είναι ένα υπέροχο ταξίδι ζωής». Οσο για το Πολεμικό Ναυιτκό, τονίζει πως «μου λείπει πολύ η παλιά μου δουλειά, αλλά η ζωή είναι γεμάτη σελίδες και εκπλήξεις».

Ο Ηλίας Βαλάσης θα έπαιρνε μέρος ξανά στο «Survivor»; «Είναι πολλά τα λεφτά, Αρη», απάντησε.



Ο Ηλίας Βαλάσης είχε λάβει μέρος στο «Survivor», που είχε προβληθεί το 2003. Για πολλούς ήταν και το πιο δύσκολο «Survivor», αφού δεν είχε να κάνει τόσο με το αγωνιστικό κομμάτι, όσο κυρίως με αυτό της επιβίωσης, όπου οι συνθήκες ήταν πολύ πιο δύσκολες σε σχέση με τη νέα έκδοση του παιχνιδιού που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια. Ο κόσμος τον ξεχώρισε αμέσως για το ήθος και τις ικανότητες του να επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες. Δεν κατάφερε να κερδίσει, ωστόσο έμεινε στην Ιστορία ως ο πιο αγαπητός παίκτης του «Survivor» τότε.

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Βαλάσης για το Bachelor: «Πώς βάζεις τα σάλια σου στα σάλια του άλλου;» (Video)

Survivor: Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ηλία Βαλάση για τα χρήματα που είχε πάρει

Συγκλονίζει ο Ηλίας Βαλάσης: «Είμαι ένα κακοποιημένο παιδί, δεν έχω μεγαλώσει όπως εσείς»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved