Χρηστίδου: Στέκεται «βράχος» στο πλευρό της μητέρας της! Η φωτό από το νοσοκομείο και το μήνυμα
Showbiz

Χρηστίδου: Στέκεται «βράχος» στο πλευρό της μητέρας της! Η φωτό από το νοσοκομείο και το μήνυμα

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της η οποία δίνει τη μάχη της, έχοντας στο πλευρό της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Κυρίως την κόρη της η οποία στέκεται "βράχος" στο πλευρό της.

Προσφάτως η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει ότι μετά από καιρό η μητέρα της είχε πάρει εξιτήριο και βρισκόταν στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη, όμως σήμερα ανέβασε μία νέα φωτό μέσα από το νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Αιματολογικό Τμήμα του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Στοργή στην Καλαμαριά.

"Stay Positive" έγραψε στη φωτογραφία της η Σίσσυ, θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας, παρ' όλο που διανύει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο μαζί με τη μητέρα της.

Να θυμίσουμε ότι η όμορφη παρουσιάστρια τον περασμένο μήνα, στο ξεκίνημα της νέας της εκπομπής στο Mega, είχε μιλήσει για την οικογενειακή περιπέτεια που περνά η οποία ξεκίνησε όταν η μητέρα της διαγνώστηκε με λευχαιμία.

«Δεν σου κρύβω ότι υπήρχε σκέψη αν ο κόσμος μας ακολουθήσει στη νέα μας στέγη. Χάρηκα πολύ με την ανταπόκριση του κόσμου αλλά οι πρωινές εκπομπές όπως και όλα τα μαγκαζίνο είναι μαραθώνιος. Εκτός από χαρά μάς θύμισε και την ευθύνη που έχουμε απέναντι στον κόσμο που μας δίνει την αγάπη του. Το Mega συνεχίζει να έχει ένα κομμάτι της καρδιάς μου γιατί έχω υπάρχει εκεί τα πιο αθώα μου» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στο ΟΚ!

Λίγους μήνες πριν η ίδια είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά τον αγώνα που έδινε η μητέρα της με τη λευχαιμία.

«Περάσαμε πολύ δύσκολα. Μίλησα δημόσια αφού τελείωσε η εκπομπή γιατί δεν ήθελα να γίνει το επίκεντρο. Φυσικά και ένιωσα φορές να λυγίζω πολλές φορές όχι όμως στον τηλεοπτικό αέρα. Προσπάθησα ως επαγγελματίας να αντεπεξέλθω όσο καλύτερα μπορούσα. Περάσαμε πάρα πολλά» είχε τονίσει η παρουσιάστρια τότε!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο:

Διαβάστε επίσης:

Τσιμιτσέλης: Το κινηματογραφικό φιλί με τη Χρηστίδου, η σχέση με την κόρη του και η Γερονικολού

Σίσσυ Χρηστίδου: Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας της μητέρας της και το μήνυμα της Ναταλίας

Σίσσυ Χρηστίδου: «Περάσαμε πολύ δύσκολα. Ένιωσα να λυγίζω πολλές φορές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved