Showbiz

Άριελ Κωνσταντινίδη: Μίλησε για το σοκ που υπέστη από την παρενόχληση στην παιδική της ηλικία!

Gossip-tv Team

Η Άριελ Κωνσταντινίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μίλησε για μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της, όταν ήταν μόλις εννέα ετών. 

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι εργαζόταν στον χώρο από τότε που ήταν τεσσάρων ετών, έχοντας πάντα την επίβλεψη και την ενθάρρυνση των γονιών της.

Στην ηλικία των εννέα ετών, όπως είπε, συμμετείχε σε μία παράσταση και εν ώρα πρόβας ένας ηθοποιός την άρπαξε και την φίλησε χωρίς η ίδια να προλάβει να αντιδράσει. «Στα 9 μου, με βία ηθοποιός πήγε να με φιλήσει» είπε η Άριελ Κωνσταντινίδη περιγράφοντας τις βασανιστικές στιγμές που έζησε σε τόσο τρυφερή ηλικία.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι υπέστη ισχυρό σοκ από το όλο περιστατικό, λέγοντας πως για αρκετά χρόνια όλο αυτό τη στοίχειωνε.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη παραδέχτηκε ότι πολύ πρόσφατα κατάφερε να μιλήσει δημόσια γι' αυτό, ειδικά μετά τη "βροχή" καταγγελιών στον χώρο για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Δείτε στο βίντεο τι αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη για τη δύσκολη αυτή περιπέτεια που έζησε και που της στοίχισε ψυχολογικά:

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Φυσικά θα ξαναπαντρευόμουν και θα έκανα κι άλλα παιδιά»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Η ελευθερία μου, είναι κάτι που ορίζεται από εμένα»

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ήθελα να ανοίξει η γη και να με κατα­πιεί από την ντροπή μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved