H Έλενα Γκρέκου άλλαξε επίθετο και αυτός είναι ο λόγος
Showbiz

H Έλενα Γκρέκου άλλαξε επίθετο και αυτός είναι ο λόγος

Την γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια ως Έλενα Γκρέκου.

Η όμορφη τραγουδίστρια, που εντυπωσίασε με τη φωνή, αλλά και με την παρουσία της, αποφάσισε να μας ξανασυστηθεί αλλάζοντας το επίθετο της.

Η Έλενα Πασχαλίδου εξήγησε γιατί άλλαξε το επίθετο της σε και αποκάλυψε τα επόμενα σχέδια της: «Το είχα σκεφτεί χρόνια πριν... Τα τελευταία πέντε χρόνια είχα εγκαταλείψει το τραγούδι και είχα πει πως, αν επιστρέψω, θα βγω με το όνομα της γιαγιάς μου. Ηταν κάτι σαν τάμα. Την έχω χάσει και με έτρωγε αυτό μέσα μου, το ήθελα πολύ. Ετσι, κάποια στιγμή, εκεί που έτρωγα, έφαγα μια φλασιά. Θυμήθηκα τη γιαγιά μου που τρώγαμε μαζί και συγκινήθηκα. Κάτι ένιωσα μέσα μου. Η γιαγιά μου είχε πολλά ταλέντα, τη θαύμαζα, τραγουδούσε υπέροχα, έπαιζε βιολί, μαντολίνο... Ενιωσα επίσης πως έκανα τον κύκλο μου ως "Γκρέκου"».

Επίσης, εξήγησε γιατί είχε εξαφανιστεί από τον χώρο της μουσικής. «Ημουν αποστασιοποιημένη από όλα πέντε χρόνια περίπου, γιατί ήθελα να αφοσιωθώ στον γιο μου. Ξεκίνησα πέρυσι έναν χώρο αισθητικής μαζί με τον Βαλάντη, όμως το κλείσαμε, γιατί η καραντίνα δεν βοήθησε και ο κόσμος φοβόταν. Ηταν δύσκολη περίοδος», ανέφερε.

Το θέατρο ήταν πάντα μια μεγάλη της αγάπη και αυτή τη φορά θα κάνει ένα μεγάλο βήμα και θα ασχοληθεί και με αυτό. «Εκανα ένα νέο τραγούδι, σε στίχους και μουσική του Σταμάτη Γονίδη -κάνει και τα φωνητικά-, σε σενάριο Πάνου Κοκκινόπουλου και σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη. Θα ασχοληθώ εξολοκλήρου με τα θεατρικά αυτή τη φορά. Οσο για το κλιπ, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μου έγραψε έναν υπέροχο ρόλο, ενώ έχει γράψει και για μένα για τη νέα του σειρά στην τηλεόραση. Εχουμε άψογη συνεργασία, μαθαίνω πολλά από εκείνον και ξεκινά ο δεύτερος κύκλος στη ζωή μου. Θέλω να υπερισχύσω εγώ του ονόματος μου» δήλωσε στο «Secret».


Οσο για τον γιο της, η Έλενα εξήγησε: «Το σχολίασε θετικά. Εχουμε πολύ στενή σχέση. Λέμε δυο κουβέντες και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον. Οπως είπα, αυτός είναι ο λόγος που αποσύρθηκα. Για μένα δεν γίνεται η μητρότητα να συμβαδίζει με την καριέρα. Ηθελα να αφοσιωθώ εξολοκλήρου στον Χάρη από όταν μπήκε στην Α' Γυμνασίου και το έκανα». Οσο για τον πατέρα του Χάρη και πρώην σύντροφο της, τόνισε: «Του άρεσε πολύ του Βαλάντη η αλλαγή του ονόματος. Οπως μου είπε, είμαι πολύ διαφορετική τώρα από ό,τι πιτσιρίκα. Εγώ έγινα γνωστή σε πολύ νεαρή ηλικία και τώρα, έπειτα από εμπειρίες και γνώση, εκπροσωπώ μια άλλη Έλενα ως καλλιτέχνις».

Η ίδια θεωρεί πως έκανε λάθος επιλογές; «Οχι, δεν θεωρώ λάθος τίποτα από όσα έκανα στο παρελθόν, γιατί τότε ήθελα άλλα πράγματα και εκείνα με έκαναν, άλλωστε, γνωστή στο ευρύ κοινό, με αποτέλεσμα να γνωρίσω και να συνεργαστώ με υπέροχους ανθρώπους», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Βαλάντης - Έλενα Γκρέκου: Ο γιος τους μεγάλωσε πολύ και είναι αγνώριστος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved