Αντώνης Δημητριάδης: «Δεν πήγα να το παίξω τηλεοπτικός αστέρας»
Showbiz

Αντώνης Δημητριάδης: «Δεν πήγα να το παίξω τηλεοπτικός αστέρας»

Ο Αντώνης Δημητριάδης από την περσινή σεζόν βρίσκεται στην παρουσίαση του Mega Star.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του μίλησε γι' αυτή την εμπειρία και τι του είπαν οι καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί αλλά και για το πώς αντέδρασε η κόρη του όταν τον είδε στην τηλεόραση.

Αντώνη, έχεις συνεργαστεί με τον Αντώνη Ρέμο, τον Σάκη Ρουβά, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και πολλούς καλλιτέχνες. Τι σου είπαν όταν πέρσι σε είδαν στο Mega Star;

Πριν ξεκινήσει το Mega Star πέρασαν από το Σπίτι με το Mega σπουδαίοι καλλιτέχνες. Όταν έμαθαν ότι επιστρέφει το Mega Star, το αγκάλιασαν όλοι και το έδειξαν και με τις αναρτήσεις που έκαναν στα social media και με τις συνεντεύξεις τους στο στούντιο. Σε ό,τι αφορά εμένα, αυτό που μου είπαν είναι ότι τους άρεσε που ήμουν ο εαυτός μου. Όπως με ξέρουν στην καθημερινότητα μου όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε, έτσι ήμουν και στην εκπομπή. Δεν πήγα ούτε να το παίξω τηλεοπτικός αστέρας ούτε ήθελα να δείξω ότι κάνω εκατό χρόνια τηλεόραση.

Πώς αντέδρασε η κόρη σου όταν σε είδε στην τηλεόραση;

Καταρχάς πρέπει να σου πω ότι η κόρη μου η Ελένη, που είναι 4,5 ετών, από πέρσι που ξεκίνησε η εκπομπή είχε μάθει να λέει το Mega Star. Τώρα έχουμε προχωρήσει ακόμα περισσότερο γιατί με ετοιμάζει για την εκπομπή και διαλέγει τα ρούχα μου.


Λένε ότι οι μπαμπάδες έχουν ιδιαίτερο δεσμό με τις κόρες τους. Ισχύει και για εσένα και την Ελένη αυτό;

Ναι, ισχύει. Βέβαια ακόμα η κόρη μου είναι μικρούλα και, όπως όλα τα παιδάκια, είναι περισσότερο δεμένη με τη μητέρα της. Αλλά υπάρχει σχέση λατρείας.

Φαντάζομαι ότι της λόγω της δουλειάς σου η κόρη σου θα ακούει από πολύ μικρή μουσική.

Εννοείται. Αρκεί να σου πω ότι τώρα έχει μάθει απέξω όλο το Παλιόπαιδο της Josephine - και όχι μόνο τους στίχους του τραγουδιού, αλλά και τη χορογραφία του βίντεο-κλιπ.

Με ποιο τραγούδι τη νανούριζες όταν ήταν μωρό;

Καλά αν ψάξεις στο Youtube θα δεις ότι υπάρχουν άπειρα τραγούδια και διασκευές κλασικών κομματιών που ακούγαμε όταν ήμασταν και εμείς παιδιά. Εμένα μου άρεσε το Βγαίνει η βαρκούλα του ψαρά, που μου το έλεγε κι εμένα η μητέρα μου όταν ήμουν μικρός.

Πηγή: ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Δημητριάδης για Mad Clip: «Για δυόμισι ώρες βλέπαμε τους πυροσβέστες να τον απεγκλωβίζουν. Ήταν σοκ»

Αντώνης Δμητριάδης για MadClip: «Ήμασταν μαζί στο γάμο πριν το δυστύχημα. Ήταν έξω καρδιά…»

Αντώνης Δημητριάδης: «Είχα την τύχη να βιώσω δημιουργικά και παραγωγικά το διάστημα της πανδημίας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved