Μαρία Ηλιάκη: «Όταν βγήκε, ένα πλάσμα γεμάτο αίματα, λέω «Στέλιο, τι είναι αυτό; Το παιδί μας;»
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: «Όταν βγήκε, ένα πλάσμα γεμάτο αίματα, λέω «Στέλιο, τι είναι αυτό; Το παιδί μας;»

H Μαρία Ηλιάκη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς πριν από μερικούς μήνες έγινε μανούλα.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της ανέφερε πώς ένιωσε όταν είδε για πρώτη φορά το κοριτσάκι της, τι θυμάται πιο έντονα από τις μέρες στο μαιευτήριο, ενώ σχολίασε και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Πώς ένιωσες όταν είδες για πρώτη φορά το κοριτσάκι σας;

Θέλω να σου πω ότι ήταν ακριβώς η βία όπως την είχαμε δει στον τελευταίο υπέρηχο, την είχαμε δει πολύ καθαρά. Ενώ μπήκα στο μαιευτήριο πολύ ψύχραιμη, είχα κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ, ντύθηκα, ετοιμάστηκα πολύ κουλ, όταν με έβαλαν στο χειρουργικό κρεβάτι, δεν ξέρω τι με έπιασε. Ίσως επειδή τους είδα όλους από πάνω μου ξαφνικά, αγχώθηκα πάρα πολύ. Ευτυχώς ήταν μαζί μου και ο Στέλιος κι αυτό μου έδινε ασφάλεια. Και όταν την είδα που βγήκε, ένα πλάσμα γεμάτο αίματα, λέω «Στέλιο, τι είναι αυτό; Το παιδί μας;». Ήμουν κάπως αποστασιοποιημένη, μέχρι που πήγαμε στο δωμάτιο και μου την έβαλαν στο στήθος μου. Εκεί είπα «θεέ μου, αυτό το πλασματάκι βγήκε από μέσα μου;».

Τι θυμάσαι πιο έντονα από τις μέρες στο μαιευτήριο;

Ήταν πολύ ωραίες οι μέρες στο μαιευτήριο, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο να τις ξαναζούσα! Είχαμε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με θέα τη λίμνη και τα χιονισμένα βουνά, Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν από πάνω να μας βοηθήσουν σε όλα. Είχε ωραίο φαγητό, ήταν όλοι χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, μου άλλαζαν το μωρό, μου το έφερναν να το θηλάσω. Τις πρώτες μέρες νόμιζα πως δεν ξυπνούν ποτέ μέσα στη νύχτα τα μωρά! Δεν παραπονιέμαι, όμως, και τώρα καλόβολη είναι.

Με τον Στέλιο γνωριζόσασταν πριν γίνετε ζευγάρι, σωστά;

Δεν θέλω να λέω πολλά για τον Στέλιο για να μη μου τον ματιάζουνε, αλλά τελικό όλο για εκείνον μιλάω! Ναι, γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια εξ όψεως. Δεν κάναμε ποτέ παρέα, Λέγαμε απλά ένα «γεια». Και τα έφερε έτσι η ζωή που είπαμε τελικά πολύ περισσότερα. Μερικές φορές τον κοιτάω, με κοιτάει και μου λέει «Πίστευες ποτέ πως εμείς οι δύο θα κάναμε παιδί;». Σκέψου πως κάθε καλοκαίρι τον έβλεπα στην Κρήτη, είναι και εκείνος από εκεί, κάναμε διακοπές στο ίδιο μέρος. Με τίποτα δεν θα μπορούσα να φανταστώ τι μας επιφύλασσε η ζωή. Αλλά η ζωή κάπως τα φέρνει τα πράγματα και όταν αυτά έρχονται δεν έχεις λόγο να τους αντιστέκεσαι.

Στις 31 Μαίου ήρθε το μωρό σας, ενώ λίγο καιρό μετά ήρθε και μια τηλεοπτική πρόταση για να επιστρέψεις αφενός στην τηλεόραση, αφετέρου στην Ελλάδα. Και έκανες βουτιά στα βαθιά.

Να σου πω την αλήθεια, αν καθόμουν και το ανέλυα πολύ, μπορεί και να μη γυρνούσα. Αν δεν ήταν Σαββατοκύριακο το Τι λες τώρα!, νομίζω πως δύσκολα θα έλεγα «ναι». Με το μωρό 4 μηνών, δεν θα μπορούσα να αντέξω τους ρυθμούς που έχει το καθημερινό, Αλλά όλα κάπως κούμπωσαν. Είναι και η Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) που της έχω εμπιστοσύνη. Εκείνη μου έκανε πρώτα την πρόταση και μετά με πήρε το Mega. Ουσιαστικά ο Στέλιος ήταν εκείνος που με παρότρυνε. Μου είπε «Είναι μια πολύ ωραία συνθήκη και αν πεις όχι μπορεί να το μετανιώσεις μετά». Ήταν σημαντικό για μένα που μου είπε πως θα με στηρίξει αν θελήσω, να δεχτώ την πρόταση.

Πώς είναι η καθημερινότητα με το μωρό σου;

Αχ, δεν το πίστευα ποτέ πως θα κάνω ένα τόσο καλό παιδάκι. Είναι ένα καλόβολο μωρό, πολύ συνεργάσιμη, δεν έχει κλάψει σχεδόν ποτέ σε βαθμό να με ταλαιπωρήσει, είναι ήρεμη, γελαστή και αγαπησιάρα. Είναι όπως την οραματιζόμουν όλο αυτό τον καιρό στην Ελβετία. Η αλήθεια είναι πως ήμουν ήρεμη και ξεκούραστη και σίγουρα έπαιξε κι αυτό ρόλο. Ήταν εκεί ο άντρας μου, είχα πολύ ελεύθερο χρόνο, δεν με άγχωνε τίποτα. Στην αρχή νόμιζα πως ήταν αγόρι. Το μητρικό μου ένστικτο αυτό έλεγε. Ένιωθα πως επειδή εγώ είμαι λίγο αγοροκόριτσο, ο θεός θα μου στείλει ένα αγόρι επέμενα μάλιστα στον γιατρό μου, μέχρι που στον 3ο μήνα περίπου μάθαμε πως είναι κοριτσάκι. Με τις μαμάδες τα κορίτσια έχουν ένα ωραίο δέσιμο και είμαι χαρούμενη που έχω αυτό το υπέροχο κοριτσάκι στη ζωή μου.

Πηγή:OK

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Τα σχέδια του γάμου και της βάφτισης της κόρης της – Έτσι φαντάζεται το νυφικό της

Μαρία Ηλιάκη: Η μπηχτή για τον Μουτσινά, η ατάκα για την Καινούργιου και η αμηχανία της on air!

Μαρία Ηλιάκη: Τα μαλλιά της μετά τη βροχή και τα παιχνίδια με το μωρό της στο σπίτι (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved