Μαρία Ηλιάκη: Όταν δεν έκανα εμετούς, δεν ζαλιζόμουν και δεν είχα πονοκέφαλο, ήμουν στα social media
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Όταν δεν έκανα εμετούς, δεν ζαλιζόμουν και δεν είχα πονοκέφαλο, ήμουν στα social media

Για το πώς ανακοίνωσε στον σύντροφό της ότι ήταν έγκυος μίλησε η Μαρία Ηλιάκη.

Η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης πώς πέρασαν όλοι αυτοί οι μήνες της εγκυμοσύνης με καραντίνα στη Νέα Σμύρνη, ενώ σχολίασε και το ταξίδι της στη Ζυρίχη.

Πώς το ανακοίνωσες στον Στέλιο όταν έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Ήταν στην Ελβετία και του το έστειλα σε μήνυμα! Τον πήρα πρώτα τηλέφωνο και δεν απάντησε. Μου είχε στείλει, λοιπόν, ένα πολύ γλυκό μήνυμα ο γυναικολόγος μου, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, μια πολύ ωραία φωτογραφία, για να μου το ανακοινώσει. Και εγώ αυτή τη φωτογραφία την έκανα προώθηση στον Στέλιο! Μάλιστα άργησε να μου απαντήσει γιατί είχε χειρουργεία. Με παίρνει λοιπόν το απόγευμα τηλέφωνο και μου λέει: «Τι είναι αυτό που μου έστειλες;». Και του απαντώ «Είμαι έγκυος». Ε, καταλαβαίνεις, υπήρξε ένας ενθουσιασμός.


Πώς πέρασαν όλοι αυτοί οι μήνες της εγκυμοσύνης με καραντίνα στη Νέα Σμύρνη;

Προσπάθησα να είμαι κουλ, σχεδόν αναίσθητη, για να μην αγχωθώ περισσότερο, καθώς ήμουν μόνη και κλεισμένη σε ένα σπίτι, θυμάμαι το πρώτο βράδυ που ξεκίνησαν οι εμετοί και οι ναυτίες: Είχα πέσει στο κρεβάτι και με είχε πιάσει φοβερός πονοκέφαλος. Είπα μέσα μου «Μάτι είναι». Κοιτάω το ρολόι, ήταν 2.00 το πρωί. Στέλνω μήνυμα σε έναν φίλο μου που ξέρω πως είναι ξύπνιος εκείνες τις ώρες και του γράφω «Μπορείς να με ξεματιάσεις; Έχω πολύ μάτι, άσ' το, χάλια!». Αφού με έβρισε που τον ξύπνησα μου λέει «Μην ανησυχείς, θα σε ξεματιάσω». Μετά από μια ώρα ξύπνησα χειρότερα, έλεγα πως δεν με ξεμάτιασε καλά! Ε, από εκείνο το βράδυ άρχισαν οι πρώτοι εμετοί και δεν σταμάτησαν ποτέ.

Το είχατε δρομολογήσει να πας να βρεις τον Στέλιο στην Ελβετία;

Ναι, μόλις με άφηνε ο γιατρός μου να ταξιδέψω, θα έφευγα, γιατί θέλαμε να είμαστε μαζί αυτούς τους μήνες. Με το που μου είπε ο γυναικολόγος μου «μπορείς να ταξιδέψεις», την άλλη μέρα πήρα το αεροπλάνο για Ζυρίχη.

Παρά τις ναυτίες σου, όλο αυτό τον καιρό πάντως ήσουν αρκετά ενεργή στα social media.

Όταν δεν έκανα εμετούς, δεν ζαλιζόμουν και δεν είχα πονοκέφαλο, ήμουν, ναι! Μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η επαφή με τον κόσμο. Ήταν και μια διέξοδος γιατί δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Ήταν χειμώνας, δεν με άφηνε ο Στέλιος να βγαίνω βόλτα στα χιόνια, φοβόταν μη γλιστρήσω, δεν με άφηνε να βγαίνω βόλτα στη βροχή, φοβόταν πάλι να μη γλιστρήσω, και επειδή όλους αυτούς τους μήνες έβρεχε και χιόνιζε, ήμουν βασικά στο σπίτι μας, σε ένα χωριουδάκι έξω από τη Ζυρίχη. Μαγείρευα, διάβαζα, έκανα και τα stories μου. Έκανα και νέες φιλίες, τρία κορίτσια από την Ελλάδα που κάναμε παρέα, την Ανατολή, την Μπίλι και την Εύη (σ.σ. Φραγκολιά), με την οποία κάναμε μαζί και κάποιες φωτογραφίσεις για το Instagram. Ήρθαμε κοντά μετά κορίτσια αυτά και μου λείπουν τώρα. Θέλω με την πρώτη ευκαιρία να τις δω. Με βοήθησαν σε όλα και περάσαμε μαζί όμορφα γιατί εκείνες ζούσαν ήδη αρκετά χρόνια στην Ελβετία, με βοήθησαν να εγκλιματιστώ και να γνωρίσω τα μέρη, γιατί ο άντρας μου δούλευε πολλές ώρες.


Ήταν αυστηρός μαζί σου ο Στέλιος στη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή απλά φοβόταν να μη γλιστρήσεις;
Όχι, δεν ήταν αυστηρός, ήταν απλά πολύ προσεκτικός. Γιατί πέρα από τα πρακτικά, όπως οι εμετοί που με ταλαιπώρησαν, όλο τα άλλα ευτυχώς ήταν μια χαρά. Ο άντρας μου ήταν ουσιαστικά ο γιατρός μου (σσ. είναι γυναικολόγος) όσο μέναμε στην Ελβετία. Έβλεπε πως οι εξετάσεις ήταν καλές, πως όλο ήταν μια χαρά με το μωρό και ήταν πολύ καθησυχαστικός.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Τα σχέδια του γάμου και της βάφτισης της κόρης της – Έτσι φαντάζεται το νυφικό της

Μαρία Ηλιάκη: Η μπηχτή για τον Μουτσινά, η ατάκα για την Καινούργιου και η αμηχανία της on air!

Μαρία Ηλιάκη: Τα μαλλιά της μετά τη βροχή και τα παιχνίδια με το μωρό της στο σπίτι (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved