Tα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Τι αποκάλυψε η σύντροφός του Έλενα
Showbiz

Tα νεότερα για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου! Τι αποκάλυψε η σύντροφός του Έλενα

Ευχάριστα τα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο μετά την είδηση ότι αποσωληνώθηκε και αναμένεται μέσα στην ημέρα, αν όλα πάνε κατ' ευχή να επιστρέψει στο δωμάτιό του. 

Μέσα στην ημέρα ενδέχεται να είναι στο δωμάτιό του ο αγαπημένος παρουσιαστής. Ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε αμέσως στην αντιβίωση που του χορηγήθηκε σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μάλιστα κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι της συντρόφου του Έλενας η οποία μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως είπε η σύντροφός του, η ψυχολογία του δεν είναι και πολύ καλή μιας και έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, όμως τώρα που είναι καλύτερα, νιώθει αισιοδοξία.

Η ίδια τόνισε ότι από τον περασμένο Ιούλιο έχει ξεκινήσει η περιπέτεια της υγείας του και πως την περασμένη Κυριακή η υγεία του επιδεινώθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που κόλλησε. Και εκεί που επρόκειτο να πάρει εξιτήριο, ξαφνικά διασωληνώθηκε, γεγονός που τάραξε τους οικείους του.

Ευτυχώς, χθες το μεσημέρι, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε βελτίωση και οι θεράποντες γιατροί του έκριναν πως είχε έρθει η στιγμή για να τον αποσωληνώσουν.

Έτσι και έγινε και πλέον, είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στο δωμάτιό του.

Όπως τόνισε η σύντροφός του είναι αδύναμος και έχει δρόμο ακόμα μέχρι να πάρει εξιτήριο, όμως είναι όλοι αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει σύντομα στην καθημερινότητά του.

Να θυμίσουμε ότι η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο όταν χρειάστηκε να βρεθεί στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χειρουργήθηκε και όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά. Μάλιστα την Τρίτη που μας πέρασε επρόκειτο να βγει. Όμως ανέβασε πυρετό και οι γιατροί, μετά από εξετάσεις, διαπίστωσαν πως είχε συγκεντρώσει ο πνεύμονάς του υγρό. Έτσι ανακάλυψαν το μικρόβιο που είχε κολλήσει και τελικά ο παρουσιαστής κατέληξε στην εντατική.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να κερδίσει και αυτή τη μάχη και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα σταθεί ξανά στα πόδια του.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε η σύντροφός του Έλενα:

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Βόσσου: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου - Τι αποκάλυψε

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή - Βγήκε από την καταστολή

Διασωληνωμένος και σε καταστολή ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εντατική! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved