Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πιο αδύνατος από ποτέ - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα από φώτο!
Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πιο αδύνατος από ποτέ - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μέσα από φώτο!

Πιο αδύνατος από ποτέ είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι θεαματική!

Όπως έχει αποκαλύψει, είχε βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του να χάσει τα παραπανίσια κιλ

Όπως έχει αποκαλύψει, είχε βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό του να χάσει τα παραπανίσια κιλά έως τη γιορτή του, που είναι στις 26 Οκτωβρίου και τα κατάφερε!

Ο ίδιος έχει αναφέρει για την απώλεια των κιλών: «Το έχω ρίξει στη γυμναστική και στη διατροφή. Όσοι με ξέρετε, ξέρετε ότι είμαι ένα ανθρώπινο ακορντεόν. Φουσκώνω, ξεφουσκώνω. Τρώω όταν χαίρομαι τρώω και όταν στενοχωριέμαι. Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά θα το διατηρήσω.»!

Και έχει τονίσει: «Δεν με νοιάζει πόσα κιλά είμαι, θέλω να χωράω στα ρούχα μου»!

Αυτή τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα του την έχει παρατηρήσει και η Ελένη Μενεγάκη και του το έχει πει στον αέρα της εκπομπής στο Mega, Ελένη ότι είναι άλλος άνθρωπος αυτή τη σεζόν σε σύγκριση με την περσινή!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι είναι ακόμα στην προσπάθεια, μιας και μπορεί να τα έχασε, αλλά άλλο τόσο δύσκολο είναι να τα διατηρήσει… Έκοψε το βραδινό και ξυπνά πιο νωρίς για να κάνει διάδρομο έχει αποκαλύψει ο ίδιο!

Συγκεκριμένα έχει δηλώσει: «Προσπαθώ να βρω την ισορροπία και ευελπιστώ ότι αυτή τη φορά θα είναι η τελευταία φορά που κάνω δίαιτα ότι τώρα θα μείνω στα κιλά που θέλω, έχω βρει τον τρόπο, προσέχω το βραδινό μου, κάνω την γυμναστική μου γιατί έχω κάνει και εγώ ακρότητες, μία βδομάδα φρούτα… έχει τύχει να ζαλιστώ και να πω «όχι, τώρα έχουμε δουλειά, δεν θα ζαλιστείς»!

ά έως τη γιορτή του, που είναι στις 26 Οκτωβρίου και τα κατάφερε!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Η διατροφή, η αλλαγή στην εμφάνιση και η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ουγγαρέζου!

Ο Ουγγαρέζος αδυνάτισε - «Είμαι ένα ανθρώπινο ακορντεόν. Φουσκώνω, ξεφουσκώνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved