Χρήστος Μαλάκης: Τι συνέβη στον Ντούνια  από τις “Άγριες μέλισσες” το καλοκαίρι σε παραλία
Showbiz

Χρήστος Μαλάκης: Τι συνέβη στον Ντούνια από τις “Άγριες μέλισσες” το καλοκαίρι σε παραλία

Ο Χρήστος Μαλάκης υποδύεται τον Ντούνια στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για τις αντιδράσεις του κόσμου, που κάποιες φορές τον ταυτίζουν με τον ήρωα που υποδύεται, αλλά και για το πόσο δύσκολο ήταν το διάστημα με κλειστά θέατρα λόγω της πανδημίας.

- Είναι δύσκολο για έναν ηθοποιό να καταφέρει να μην ταυτιστεί με τον ήρωα που υποδύεται στα μάτια του κόσμου;

«Προσωπικά, όταν το αντιμετωπίζω αυτό, μένω άναυδος. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς μπορεί ένας άνθρωπος, που βλέπει έναν ηθοποιό να παίζει σε μια σειρά έναν πολύ αρνητικό ήρωα, να τον ταυτίζει με αυτόν και να προβαίνει σε χαρακτηρισμούς. Το ότι δεν μπορεί κάποιος να διαχωρίσει την πραγματικότητα από το ρόλο, πραγματικά δεν μπορώ να το καταλάβω. Θα το συνηθίσω όμως, μέχρι να έρθει ο επόμενος ρόλος».

-Και ο προηγούμενος σας στη σειρά «Αγγελική» ήταν ρόλος κακού...

«Φαίνεται ότι η φυσιογνωμία μου παραπέμπει τους σκηνοθέτες κάπου εκεί. Το καλοκαίρι ήμουν σε μια παραλία και όταν με είδε κάποιος, με φώναξε με το όνομα του ρόλου και με... χαρακτήρισε αρνητικά. Γύρισε όλη η παραλία και με κοιτούσε. Ε, αυτό δεν είναι και παρά πολύ ευχάριστο. Αν καταφέρνουμε, όμως, να κάνουμε τη δουλειά μας τόσο πειστικά, που να μας ταυτίζουν με το ρόλο, ίσως τελικά να μην είναι και τόσο αρνητικό».

-Ήταν δύσκολο το διάστημα που ήταν κλειστά τα θέατρα λόγω της πανδημίας;

«Βέβαια, μας έλειψε πολύ η δουλειά μας. Ειδικά στην πρώτη καραντίνα ήταν πάρα πολύ δύσκολα για όλους και οικονομικά και καλλιτεχνικά. Όταν δεν δουλεύει ένας ηθοποιός, του λείπει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Στη δεύτερη καραντίνα ήμουν πιο τυχερός, γιατί είχα γυρίσματα, οπότε δεν μου φάνηκε τόσο πολύ δύσκολη εκείνη η περίοδος».

-Θεωρείτε ότι ο κόσμος έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα;

«Τα πράγματα είναι ακόμη πολύ αβέβαια, κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να εξελιχθούν. Το χρονικό διάστημα από την πρώτη καραντίνα μέχρι τώρα είδαμε ότι άλλαζαν τα δεδομένα από εβδομάδα, σε εβδομάδα και νομίζω ότι όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τίποτα. Μπορεί να έχουμε οργανώσει τη ζωή μας, τα επαγγελματικά μας· και ξαφνικά να ανατραπούν τα πάντα. Έτσι και τώρα, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για το πώς θα συνεχιστεί η κατάσταση. Προσπαθώ να ενημερώνομαι και να προσαρμόζω τη ζωή μου μέσα σε αυτό που ζούμε όλοι, έτσι ώστε να μένω δημιουργικός και ενεργός», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved