Η Ευτυχία Φαναριώτη στο gossip-tv:Η συμμετοχή της στο Bachelor, η συνεργασία με τον Ρώμα & το #metoo
Showbiz

Η Ευτυχία Φαναριώτη στο gossip-tv:Η συμμετοχή της στο Bachelor, η συνεργασία με τον Ρώμα & το #metoo

Η Ευτυχία Φαναριώτη υποδύεται την «Μαρίνα» στην επιτυχημένη κωμωδία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, η Ευτυχία Φαναριώτη, αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα, στο «Καφέ της Χαράς» από το οποίο έγινε και ευρέως γνωστή ως «Ρόδη», στη συμμετοχή της στο Bachelor 4 αλλά και στο #metoo, σχολιάζοντας όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Η Ευτυχία Φαναριώτη.
  • Μία ανάσα πριν την πρεμιέρα «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Πρόκειται για μια παράσταση με την οποία κάνατε και περιοδεία όλο το καλοκαίρι. Ποια είναι τα συναισθήματά σας που πατάτε το σανίδι μετά και από μια δύσκολη περίοδο που περάσαμε με την καραντίνα;

Είναι πολύ συγκινητικό γιατί γυρίσαμε όλη την Ελλάδα και τα νησιά και η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που πραγματικά ήταν σα να ήταν μια γιορτή! Περιμέναμε πώς και πώς να έρθει η ώρα για να ανέβουμε στη σκηνή να παίξουμε. Παρόλο που υπήρχαν οι μάσκες και όλα τα μέτρα, τα γέλια και όλη αυτή η καλή διάθεση ήταν το βασικό στοιχείο.

Ήμουν στο Bachelor 1 και θα είμαι και στο 4.

  • Ο κόσμος ήθελε να βγει έξω, να διασκεδάσει. Το αισθανθήκατε;

Ο κόσμος ήθελε να βγει, να γελάσει. Κι ας φορούσαν όλοι μάσκες! Είναι πρωτόγνωρο αυτό το συναίσθημα που βιώνουμε με αυτά τα μέτρα και αυτή την κατάσταση. Παρόλα αυτά τα καταφέραμε και ήταν και πολύ ωραία. Ερχόντουσαν να δουν την παράσταση και είχαν όντως την ανάγκη να ξεσκάσουν και αυτό ήταν κάτι που φαινόταν φυσικά και στο χειροκρότημα!

Ποια είναι η «Μαρίνα».
Δεν έχει καμία σχέση το κείμενο της παράστασης με την ταινία. Έχουν μεγαλώσει και αλλάξει οι ρόλοι, έχουν εμπλουτιστεί! Η βάση είναι η ίδια εννοείται αλλά έχουν προστεθεί στοιχεία. Η δική μου Μαρίνα για παράδειγμα είναι μια φαντασμένη γαλαζοαίματη, μια κακομαθημένη πλουσία που ίσως να θυμίζει λίγο και τη μαντάμ Σουσού. Ο Κλέαρχος είναι ένας Κωνσταντινοπολίτης άνδρας, πανέξυπνος αλλά και παμπόνηρος. Κανείς δεν θέλει να δει κάτι καρμπόν μιας ταινίας, θέλει να δει κάτι καινούργιο, κάτι ζωντανό.
  • Η συνεργασία σας με τον κύριο Ρώμα πώς είναι;

Δεν έχω λόγια! Μπορούμε να μιλάμε για ώρες! Τον κύριο Ρώμα τον γνωρίζω από τα χρόνια που πρωτοήρθα στην Αθήνα, δηλαδή από τα χρόνια της σχολής και είχε τύχει οι δικοί μου φίλοι να είναι και φίλοι του Χάρη. Σαφώς και τον θαύμαζα από πριν αλλά όταν τον γνώρισα μέσα σε αυτό το φιλικό περιβάλλον ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Μετά συνεργαστήκαμε. Περνάμε τόσο ωραία!

  • Πρώτη φορά τηλεοπτικά είχατε εμφανιστεί και ως «Ρόδη» στο «Καφέ της Χαράς».

Ναι, έτσι είναι αλλά στο θέατρο έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές με τον Χάρη Ρώμα και μάλιστα έχουμε υπάρξει και θεατρικό ζευγάρι άλλες δύο φορές. Επίσης με έχει σκηνοθετίσει και σε άλλα έργα και για εμένα ο Χάρης Ρώμας είναι ο καλύτερος συνεργάτης που είχα ποτέ στο θέατρο. Και δεν το λέω για να τον κολακεύσω αλλά για να τον τιμήσω. Του αξίζει αυτή η τιμή! Είναι απίστευτος συνεργάτης!

  • Θα σας δούμε ξανά και στο Bachelor.

Ήμουν στο Bachelor 1 και κυνηγούσα τον NIVO. Υπήρξε πρόταση και για το Bachelor 3 αλλά ήμουν σε περιοδεία και τώρα γράφτηκε κάτι και έπαιξα σε ένα κενό της περιοδείας και έτσι κι έγινε! Οπότε χαίρομαι που έχω συμμετάσχει και σε αυτή τη δουλειά.

  • Έγιναν πολλές καταγγελίες στον χώρο σας για κακοποιητικές συμπεριφορές. Σας έχει τύχει κάποιο περιστατικό;

Θεωρώ ότι καλώς έχει γίνει ό, τι έχει γίνει. Όταν ανοίγει μια πληγή τελικά βγαίνουν πολλά στη φόρα και καλώς έγινε και πιστεύω ότι θα συνεχίσει. Δεν πρέπει να σταματήσει αυτό, ευτυχώς άνοιξαν τα στόματα. Εμένα μου έχει τύχει στην καριέρα μου αλλά το έχω αντιμετωπίσει η ίδια, δεν χρειάστηκα βοήθεια ήξερα τι έπρεπε να κάνω.

  • Σας είχε στοιχίσει;

Μόνο επαγγελματικά με επηρέασε όλο αυτό που μου είχε συμβεί. Προσωπικά όχι, διότι ήταν άμεση η αντίδρασή μου τότε αλλά ναι, στο επαγγελματικό κομμάτι υπήρξε ένα κόστος.

Διαβάστε επίσης:

Ποια είναι σήμερα η σχέση της Ευτυχίας Φαναριώτη με τον Χάρη Ρώμα;

Ευτυχία Φαναριώτη: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμα!

Ευτυχία Φαναριώτη: «Είχα πιάσει…πιάτο μια εποχή και κράτησε για πολύ καιρό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved