Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Μετακομίζουν πριν τα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι! (photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη-Ματέο Παντζόπουλος: Μετακομίζουν πριν τα Χριστούγεννα στο νέο τους σπίτι! (photos)

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος σύντομα μετακομίζουν στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους που με τόση αγάπη και λεπτομέρεια ετοιμάζουν για να στεγάσουν την οικογένειά τους. 

Η όμορφη παρουσιάστρια πέρυσι που ήταν ελεύθερη υποχρεώσεων και είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της, ασχολούταν με εκκρεμότητες που είχε αφήσει εδώ και καιρό.

Όπως ήταν η απόκτηση ενός σπιτιού όπως ακριβώς τα ονειρευόταν. Δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή της να επενδύσει σε ακίνητα και προσφάτως κατέκτησε το στόχο της.

Αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά το οποίο είναι πράγματι χάρμα οφθαλμών. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα κατοικία που εκτείνεται σε 300 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες και πιο ήσυχες γειτονιές των βορείων προαστίων.

Το οροφοδιαμέρισμα είναι πλέον έτοιμο και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει πολλές φορές την παρουσιάστρια με το σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο κατά το πρόσφατο παρελθόν να το επισκέπτονται για να διευθετήσουν κάποιες λεπτομέρειες στους χώρους και τη διακόσμηση γενικά.

Και πλέον ήρθε η ώρα της μετακόμισης και σύμφωνα με το Τύπος TV οι δυο τους ετοιμάζονται μαζί με τα τρία κορίτσια Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα να εγκατασταθούν άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να έχει ολοκληρώσει την όλη αυτή διαδικασία πριν τα Χριστούγεννα και να εγκαταλείψει το σπίτι στα Μελίσσια πριν τις γιορτές καθώς θέλουν και οι δύο να αφιερώσουν τις γιορτινές τους μέρες για την προσωπική τους ξεκούραση και αναψυχή, κάνοντας το παραδοσιακό ταξίδι τους, όπως κάθε χρόνο σε προορισμό που πάντα κρατούν κρυφό. Συνήθως είναι εκτός Ελλάδας, εκτός από πέρυσι που λόγω πανδημίας δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν.

Όσο για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, τον Άγγελο Λάτσιο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται να εγκατασταθεί στο σπίτι του πατέρα του Γιάννη Λάτσιου πριν φύγει για σπουδές στο εξωτερικό όπως έχει αποφασίσει. Δείτε φωτογραφίες από το υπέροχο ολοκαίνουργιο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου:

Διαβάστε επίσης:

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι! Δείτε τους να επιβλέπουν τις εργασίες!

Ελένη Μενεγάκη: Επιβλέποντας τις τελευταίες... πινελιές στο νέο της σπίτι!

Ελένη Μενεγάκη: Η νέα φώτο από το σπίτι της στα Μελίσσια λίγο πριν μετακομίσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved