Ευφημία Καλογιάννη: Από τις σειρές «Έρωτας μετά» και «Αγγελική» στον Σασμό! Οι άγνωστες πτυχές της
Showbiz

Ευφημία Καλογιάννη: Από τις σειρές «Έρωτας μετά» και «Αγγελική» στον Σασμό! Οι άγνωστες πτυχές της

Η Ντίνα Πουλαντζά, η αστυνομικίνα του Σασμού που είναι ερωτευμένη με τον Αντώνη ο οποίος όμως έχει δώσει την καρδιά του στη Μαρίνα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που όμως είναι άκρως χαρισματικό και ταλαντούχο. 

Χώνει τη "μύτη" της παντού, φροντίζει τον Αντώνη όσο κανένας άλλος και συχνά του θυμίζει τα χάπια του ή τον μαλώνει κάθε φορά που εκείνος κάνει διατροφικές ατασθαλίες. Όμως ξέρει, πως η καρδιά του δεν της ανήκει καθώς εκείνος συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με τη Μαρίνα, κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Η κατά κόσμον Ευφημία Καλογιάννη έχει κάνει δυναμική είσοδο στην τηλεόραση, όχι μόνο τώρα που ο περισσότερος κόσμος τη γνώρισε μέσα από τον Σασμό αλλά και παλιότερα αφού έχει παίξει σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ήταν στο Έρωτας Μετά, την είδαμε πέρυσι στην Αγγελική και φέτος έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών με τον χαρακτήρα που υποδύεται.

Τι λέει όμως η ίδια για τον ρόλο της; Δείτε στο παρακάτω βίντεο:

Ποια είναι όμως η νεαρή ηθοποιός που απ' ό,τι φαίνεται, έχει έρθει για να μείνει;

Η καταγωγή, οι σπουδές και τα μαθήματα φωνητικής!

Η νεαρή ηθοποιός με τα μελιά μάτια που μαγνητίζουν, γεννήθηκε στην Αθήνα όμως πέρασε τα ανέμελα παιδικά της χρόνια σε ένα παραθαλάσσιο μέρος κοντά στην Ερμιόνη Αργολίδας, το Πλέπι. Είναι το μοναδικό κορίτσι ανάμεσα σε τρία αγόρια, τα αδέλφια της και από μικρή ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Αρχικά όμως ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης των ΤΕΙ Αθήνας. Και ύστερα ήρθε και η απόφαση να μάθει την τέχνη της υποκριτικής στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Από εκεί αποφοίτησε το 2015 και από τότε άρχισε να αναζητά την τύχη της στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, έχοντας πλέον ήδη καλούς ρόλους στο ενεργητικό της. Η Ευφημία είναι και καλλίφωνη και μάλιστα έχει κάνει και μαθήματα φωνητικής, καλλιεργώντας και αυτό το ταλέντο της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο - Μνήμες του παρελθόντος... ξυπνούν! Τα πρώτα πλάνα

Σασμός spoiler: Ο Άγγελος δίνει spoiler δυνατό! Τι τον συνδέει με το παρελθόν και τη βεντέτα;

Σασμός: Η άφιξη του Άγγελου στην Κρήτη αναμένεται να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved