Αλεξανδράκη: Τα νεότερα για την υγεία της: «Δυστυχώς θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο»
Showbiz

Αλεξανδράκη: Τα νεότερα για την υγεία της: «Δυστυχώς θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο»

Παραμένει στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη με την ίδια να ενημερώνει τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.

Μετά από έντονη αδιαθεσία η Δήμητρα Αλεξανδράκη μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορονοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη το μεσημέρι της Τετάρτης (27-10).

Νωρίς το πρωί της 28ης Οκτωβρίου το μοντέλο μέσα από ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους followers του πώς είναι η κατάσταση της υγείας της μετά από μια σειρά εξετάσεων.

«Δυστυχώς μετά από μια πολύ επώδυνη ημέρα με απανωτές εξετάσεις, μου βρήκαν κάτι για το οποίο θα πρέπει να παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Θέλω να παρακαλέσω τους συγγενείς μου, τους φίλους αλλά και τους δημοσιογράφου να μου δώσουν τον χρόνο μου να αναρρώσω και όταν θα είμαι σε θέση να μιλήσω θα μιλήσω.

Σας είμαι ευγνώμων για το ενδιαφέρον σας, είναι συγκινητικό. Απλά, εγώ δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά και θέλω σας παρακαλώ να το σεβαστείτε. Μέχρι τότε, η χαμογελαστή Δημητρούλα σας» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Πρόσφατα το μοντέλο είχε μιλήσει για το γάμο του, αποκαλύπτοντας πώς είναι το νυφικό.

«είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ τυχερή που βρήκα αυτό τον άνθρωπο να πορευτούμε μαζί στη ζωή. Δεν είμαι έγκυος. Η πρόταση γάμου δηλαδή δεν ήρθε λόγω εγκυμοσύνης αλλά ήρθε επειδή υπάρχει αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση».

«Το νυφικό μου θα είναι πολύ γεμάτο! Το έκανα πρόβα για να δω πόσο, με ένα άνοιγμα που ήθελα να δω, μπορεί ο σύντροφος μου να έρθει κοντά μου. Αν θα μπορούμε να είμαστε κοντά ή θα έχουμε την απόσταση του κορονοϊού», είχε πει.

Διαβάστε επίσης

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς η υγεία μου επιδεινώθηκε»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Αποκάλυψε το προσκλητήριο του γάμου της!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη πρόβα νυφικού έγινε και μάθε όλες τις λεπτομέρειες!

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παντρεύεται και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved