Η Ρέα Τουτουνζή αποκαλύπτει:«Τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη κυρία το κάνει σε όλους τους συναδέλφους»
Showbiz

Η Ρέα Τουτουνζή αποκαλύπτει:«Τρομερά άτιμο, η συγκεκριμένη κυρία το κάνει σε όλους τους συναδέλφους»

Η Ρέα Τουτουντζή κάνει ένα flashback στην ζωή και την καριέρα της στις πασαρέλες, αποκαλύπτοντας άκρως ενδιαφέροντα γεγονότα από την πορεία της στο μόντελινγκ ενώ αποκαλύπτει πως σε μια από τις θεατρικές συνεργασίες της, είχε ζήσει δυσάρεστες καταστάσεις. 

Η Ρέα Τουτουντζή μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της στο μόντελινγκ, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες και παρασκήνιο από την συμμετοχή της στα καλλιστεία και τις συνεργασίες της, αλλά και για την καθημερινότητά της.

«Από τη βραδιά των καλλιστείων θυμάμαι να είμαι με τη φίλη μου την Εύη Αδάμ, με την οποία βγήκαμε στην πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, και πραγματικά δεν το πιστεύαμε αυτό που μας συνέβαινε γιατί ήμασταν οι μόνες δύο που δεν είχαμε πάρει στα σοβαρά την όλη διαδικασία και δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε μα είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις», αποκάλυψε.

Αυτό που είχε ξεχωρίσει από τα καλλιστεία ήταν η ερώτηση της Αλίκης Βουγιουκλάκη η οποία την είχε ρωτήσει: « Εάν βρισκόσουν σε μία παρέα που έκανε ναρκωτικά, ποια θα ήταν η δική σου αντίδραση;». Η απάντηση της Ρέας Τουτουντζή ήταν ότι θα προσπαθούσε να αποτρέψει την παρέα της.

Για την αποκαλυπτική φωτογράφισή της, η Ρέα Τουτουντζή αποκάλυψε πως σε συνεργασία με τον φωτογράφο, έπρεπε να συντονιστούν στην απόκρυψη διάφορων… επίμαχων σημείων, προκειμένου να βγει η σωστή λήψη.

«Μέσω των καλλιστείων ήταν η ευκαιρία μου να με μάθει ο κόσμος μέσα σε ένα βράδυ. Ήταν μία περίοδος που είχε πολλά χρήματα ο χώρος αυτός, θεωρώ πως διαχειρίστηκα σωστά τα χρήματα που έβγαλα», συνεχίζει.

Για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος 1994», στα οποία είχε βγει στις πρώτες 10 θέσεις, η Ρέα Τουτζουντζή είπε πως η διαγωνιζόμενη που ήταν πίσω της, την έσπρωξε όταν ανακοινώθηκε το όνομά της, καθ’ ότι η ίδια δεν πήρε «χαμπάρι»!

Οικογένεια και καθημερινότητα

Η Ρέα Τουτουντζή αποκάλυψε πως θεωρεί μεγάλη ευθύνη το να αποκτήσει κάποιος ένα παιδί, καθώς χρειάζεται μεγάλη φροντίδα και αφοσίωση. « Είμαι ακόμη παιδί μέσα μου, και χρειάζομαι φροντίδα από τους δικούς μου ανθρώπους», δήλωσε.

Το διάσημο μοντέλο, ανέφερε πως ουσιαστικά μεγάλωσε μόνη της, και η μητέρα της είναι ο άγγελός της.

Είχα μία δυσάρεστη συνεργασία με μία κυρία σε μία θεατρική παράσταση. « Η συγκεκριμένη κυρία έκανε πράγματα μόνη της, έλεγε δικά της πράγματα που δεν υπήρχαν στο σενάριο, δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ».

Για την εμφάνισή της, δήλωσε πως την ευχαριστεί να κάνει αλλαγές στα μαλλιά της, ενώ τα κοντά μαλλιά είναι το ατού της.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Πάμε Δανάη

Διαβάστε επίσης

Ρέα Τουτουντζή: «Δεν θα έκανα guest στο GNTM»

Τουτουνζή:Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκα στις δέκα ωραιότερες του κόσμου

Ρέα Τουτουνζή: Η απώλεια της μητέρας της και το "πλούσιο" παρελθόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved