Ο Δημήτρης Μαχαίρας στο gossip-tv: «Περπατούσα & μου φώναζαν "Διονυσάκη γιατί δεν είσαι στο χωριό;"»
Showbiz

Ο Δημήτρης Μαχαίρας στο gossip-tv: «Περπατούσα & μου φώναζαν "Διονυσάκη γιατί δεν είσαι στο χωριό;"»

Ο Δημήτρης Μαχαίρας έχει γίνει ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του «Διονυσάκη» στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Καφέ της Χαράς».

Αυτή τη σεζόν, μπορεί ο κόσμος να τον απολαύσει, σε διπλό ρόλο, στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που έκανε πρεμιέρα στις 28/10 στο Alhambra Art Theatre.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr μίλησε για την παράσταση, για τη συνεργασία του με τον Χάρη Ρώμα και φυσικά για τα επικά σχόλια που ακούει στον δρόμο λόγω του «Διονυσάκη» από το «Καφέ»!

Ο Δημήτρης Μαχαίρας στην πρόβα της παράστασης.

Είναι πολύ ευτυχές γεγονός για έναν ηθοποιό να πάρει μέρος σε μια σειρά όπως είναι το «Καφέ της Χαράς».

  • Αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστείς στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Ποιον ρόλο υποδύεσαι εσύ;

Εγώ υποδύομαι τον Ντίμη. Ο Ντίμης είναι ένα παιδί της δεκαετίας του '60 που έχει ένα χαρακτηριστικό μοτίβο του χορού του, το τουίστ τουίστ και είναι και μικροαπατεώνας, το παίζει αριστοκράτης αλλά δεν είναι. Είναι ο πονηρός της υπόθεσης, παίρνει λεφτά από την Μαρίνα, τη γυναίκα του Κλέαρχου, την κοροϊδεύει ενώ παράλληλα διατηρεί σχέση και με την Λόλα τη γειτόνισσα. Στο δεύτερο μέρος, υποδύομαι έναν δικηγόρο. Είναι εκείνος που έρχεται να ανακοινώσει τη διαθήκη του θείου».

  • Εσύ φέτος κάνεις μια αντικατάσταση στην παράσταση…

Ναι, κάνω μια αντικατάσταση της τελευταίας στιγμής. Με τον Χάρη Ρώμα γνωριζόμαστε χρόνια, τον ξέρω από 20 χρονών. Ήρθε η στιγμή να δουλέψουμε μαζί και στο θέατρο και τον έχω και σαν πρωταγωνιστή και σαν σκηνοθέτη. Είναι η πρώτη φορά που δουλεύουμε μαζί στο θέατρο και είναι μεγάλο σχολείο και μάθημα για εμάς τους πιο νέους!

  • Η σειρά σημειώνει υψηλή τηλεθέαση ακόμα και τώρα που προβάλλεται σε επανάληψη, μετά από τόσα χρόνια. Πώς είναι αυτό για εσάς;

Έτσι είναι, κάνει νούμερα και είναι λίγο περίεργο. Είναι σαν τις ελληνικές ταινίες που τις βλέπουμε και είναι διαχρονικές. Ούτε εμείς τότε το περιμέναμε ότι η σειρά θα έχει τόσο μεγάλη διάρκεια. Είναι πολύ ευτυχές γεγονός για έναν ηθοποιό να πάρει μέρος σε μια τέτοια σειρά.

  • Το «Καφέ» επέστρεψε αλλά δεν κλήθηκαν όλοι οι ηθοποιοί να ξαναπαίξουν. Σε άγχωνε το γεγονός ότι μπορεί να μη σου γίνει πρόταση;

Δεν το είχα σίγουρο αλλά μία χρονιά πριν μου είχε τηλεφωνήσει ο Χάρης και μου είχε πει ότι σκεφτόντουσαν να ξανακάνουν το «Καφέ» και με ήθελαν. Έτσι το γνώριζα έναν χρόνο πριν!

  • Πώς είναι η συνεργασία με τους συναδέφλους σου στην παράσταση;

Η συνεργασία είναι υπέροχη! Με κάποια παιδιά δουλεύαμε και στη σειρά οπότε έχουμε πολύ καλή σχέση.

Επικά περιστατικά.
Ο κόσμος μου μιλάει πολύ στον δρόμο! Είναι υπέροχο! Μου έχουν συμβεί όμως και κάποια πολύ αστεία περιστατικά! Θυμάμαι μια φορά, περπατούσα και ένας παππούς μου φώναζε «Διονυσάκη τι θες εδώ και δεν είσαι στο χωριό;». Αυτό ήταν φοβερό! Ο κύριος πίστευε ότι όντως ήμουν ο Διονυσάκης και ότι όλο αυτό είναι πραγματικότητα.
  • Πολλοί άνθρωποι ταυτίζονται με ρόλους και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει συχνά. Πώς το εξηγείς αυτό;

Όταν ένα σήριαλ είναι τόσο αγαπητό, ο κόσμος ταυτίζεται, καλό είναι αυτό! Είναι πολύ ωραίο αυτό για έναν ηθοποιό να το ζήσει έστω μια φορά και δεν συμβαίνει συχνά. Σήριαλ πάνε κι έρχονται!

  • Και τώρα έρχεται και ένα νέο σήριαλ του Χάρη Ρώμα. Θα σε δούμε σε αυτό;

Κάτι σκέφτεται αλλά θα δούμε. Ακόμα είναι όλα στα σκαριά.

  • Έχεις κάποια άλλα σχέδια; Πού αλλού μπορεί να σε δει το κοινό;

Παρουσιάζω και φέτος την παιδική εκπομπή Pop corn και πηγαινοέρχομαι στην Κύπρο. Μελλοντικά σχέδια δεν κάνω… Ό, τι είναι να έρθει θα έρθει και είναι καλοδεχούμενο.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Το gossip-tv.gr στα παρασκήνια - Δεν σταματήσαμε να γελάμε!

Συγκλονίζει ο «Διονυσάκης»: «Έφτασα μέχρι τον ψυχίατρο μετά το Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς: Ο «Διονύσης» ξεκίνησε τα μπάνια και ποζάρει στην πισίνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved