Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στο Λονδίνο - Οι πρώτες εικόνες
Showbiz

Σωτηροπούλου- Μαραβέγιας: Το ρομαντικό ταξίδι του μέλιτος στο Λονδίνο - Οι πρώτες εικόνες

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ζουν τον έρωτα τους, στο Λονδίνο στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας παντρεύτηκαν στις 11 Οκτωβρίου με πολιτικό γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι λίγες μέρες μετά τον γάμο του αποφάσισε να ταξιδέψει στο εξωτερικό για τον μήνα του μέλιτος. Οι δυο τους βρέθηκαν στο Λονδίνο για να χαλαρώσουν λίγο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και για να περάσουν μαζί δημιουργικό χρόνο.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία είναι ενεργή στα social media δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπο από τις στιγμές της στο Λονδίνο.

Να σας θυμίσουμε πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς ήθελε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την ημέρα του γάμου του και μάλιστα τον τελευταίο καιρό, όσο και αν ερωτούνταν ο ένας ή ο άλλος, προσπαθούσαν να αποφεύγουν σαφείς απαντήσεις θέλοντας προφανώς να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την ομορφότερη μέρα της ζωής τους.

Ο γνωστός τραγουδοποιός και η όμορφη ηθοποιός είχαν κοντά τους μόνο πολύ στενούς τους φίλους και στενούς συγγενείς και μάλιστα, τους υποδέχτηκαν σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού όπου και φιλοξενήθηκε ο πολιτικός τους γάμος.

Διαβάστε επίσης:

Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: Η σχέση, ο μίνι χωρισμός, ο γάμος και η διαφορά ηλικίας

Σωτηροπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της με τον Μαραβέγια και η αποκάλυψη για το νυφικό

Τόνια Σωτηροπούλου: Θα τα χάσεις με την αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved