Ελένη Μενεγάκη: Kλείνει τα 52 και αυτές είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνισή της
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Kλείνει τα 52 και αυτές είναι οι μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνισή της

Γενέθλια έχει σήμερα (29-10) η Ελένη Μενεγάκη. Δες όλες τις αλλαγές που έχει κάνει στην εμφάνισή της μέσα από φωτογραφίες. 

Η όμορφη παρουσιάστρια σβήνει τα 52 κεράκια στην τούρτα της και διανύει την ομορφότερη περίοδο της ζωής της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Από το 1991, που ξεκίνησε τη καριέρα της στο κανάλι MEGA και την εκπομπή, «Κοκτέιλ» στο πλευρό του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη έως σήμερα, που παρουσιάζει την εκπομπή «Ελένη» στο Mega πια έχοντας κάνει ένα μικρό break, έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή της.

Ο χρόνος είναι φίλος και σύμμαχός της, δεν την φοβίζουν τα χρόνια που περνούν αφού η Ελένη ξέρει καλά πώς να διαχειρίζεται όλες τις στιγμές της. H Eλένη δεν είναι φαν των αλλαγών στα μαλλιά της, μπορεί να κάνει πειραματισμούς στα χτενίσματά της, άλλοτε πιο μακριά και άλλοτε με μεσαίου μήκους μαλλιά, άλλοτε με ανέμελες μπούκλες, με όγκο και κίνηση, με πλαϊνή χωρίστρα αλλά και girly δοκιμές αλλά το χρώμα παραμένει σταθερό. Λατρεύει το ξανθό της και δεν πρόκειται να το "πειράξει" ποτέ, όπως έχει πει.

Όσο για το στιλ της;

Μέσα στο πέρασμα των ετών κι έχοντας πλήρη επίγνωση πως η μόδα συνάδει με την ηλικία, το ντύσιμό της είναι πιο απλό, πιο κομψό και φορά ρούχα που ποτέ δε φανταζόμασταν ότι θα την δούμε να τα επιλέγει και της ταιριάζουν γάντι… όπως το boho στυλ ή το ανδρόγυνο look!

Η παρουσιάστρια στα 52 της χρόνια έχει αποχωριστεί τα μίνι φορέματα και τα βαθύ ντεκολτέ και πλέον επιλέγει κομψά medi φορέματα ή υπέροχα παντελόνια με πουκάμισα ενώ όλες τις εμφανίσεις της τις συνδυάζει με μοναδικά ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία λατρεύει…

Στην καθημερινότητά της σαφώς και φορά πιο casual σύνολα, όπως τζιν παντελόνια και φόρμες.

Δες την αλλαγή στην εμφάνισή της μέσα από φωτό

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Μια ημέρα πριν τα γενέθλιά της έκανε αλλαγή στην εμφάνισή της!

Ελένη Μενεγάκη: Η διατροφή, η αλλαγή στην εμφάνιση και η συγκλονιστική εξομολόγηση του Ουγγαρέζου!

Ελένη Μενεγάκη: Η μάχη της με τα κιλά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved