Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έκανε όλο το Instagram να γελάει!
Showbiz

Η φωτογραφία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που έκανε όλο το Instagram να γελάει!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία εντυπωσιακή γυναίκα ωστόσο, δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και να δείξει μια άλλη πλευρά του εαυτού της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Το μοντέλο, ωστόσο δεν φοβάται να «τσαλακωθεί» και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δημοσιεύσει καθημερινές της στιγμές στα social media, θέλοντας να ενημερώσει με αυτόν τον τρόπο τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα μάλιστα, την είδαμε να ποστάρει μία αστεία φωτογραφία από νυχτερινή της έξοδο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε την ψυχολογική της κατάσταση, η οποία όπως φαίνεται είναι σε περίεργο mood.

Το μοντέλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τρέχουσα ψυχολογική κατάσταση».

Δείτε την παρακάτω gallery

Να σας θυμίσουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αναφέρει ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει ένας άντρας για εκείνη, λέγοντας: «Δεν είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα να γιορτάσω τη Γιορτή των Ερωτευμένων γιατί δεν ήμουν εδώ στις 14 Φεβρουαρίου. Ο Δημήτρης το ήξερε αυτό, οπότε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να είναι όλα πολλά. Να είναι πολλά τα λουλούδια, πολλά τα στολίδια, σε βαθμό που κάποιος μπορεί να το θεωρήσει υπερβολικό. Αλλά το έκανε επειδή ήθελε να είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχω φορέσει χιλιάδες νυφικά, δεν έχω καμία περιέργεια να με δω ντυμένη νύφη»

Style Me Up: Το look με αναφορές στην Ιαπωνία που άφησε άφωνη την Ηλιάνα! (video)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αυτός είναι ο λόγος που έχασα κιλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved