Φερεντίνος: Βαρετά τα Top και Master Chef
Showbiz

Φερεντίνος: Βαρετά τα Top και Master Chef

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε έξω από τα δόντια για το «Super Deal» ενώ δε δίστασε να σχολιάσει μέχρι και προγράμματα του σταθμού του...

Τρία χρόνια πέρασαν από το Deal και ο παρουσιαστής όταν πήρε και πάλι στα χέρια του τα κουτιά, ένιωσε σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα. «Ήμουν σίγουρος πως το “Deal” δεν είχε τελειώσει. Στο παιχνίδι είχε μπει απλώς μια άνω τελεία.»

Ο Χρήστος Φερεντίνος είπε πως το «Super Deal» αντίθετα με το «Deal», μετά από δύο χρόνια προβολής, έκλεισε τον κύκλο του και πως δεν παρουσιάζει πια κάποιο ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια επεσήμανε πως ο λόγος που αγαπήθηκε το «Deal», δεν είναι επειδή μοιράζει λεφτά αλλά λειτουργεί περισσότερο σαν ψυχοθεραπεία. «Είμαστε ένα γκρουπ θέραπι» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «είναι φοβερό να βλέπεις νέα παιδιά απογοητευμένα και σκοτεινιασμένα να φτάνου στην εκπομπή και μέσα από αυτήν την απίστευτη ατμόσφαιρα που υπάρχει, στην πορεία να αρχίζουν να έχουν και πάλι ελπίδες, να χαμογελάνε, να ονειρεύονται και να το απολαμβάνουν όλα αυτό που τους συμβαίνει στο πλατό.»

Τέλος δε δίστασε αφού είπε πως η παρουσίαση παιχνιδιών τύπου Big Brother δεν θα του ταίριαζε, δε δίστασε να αναφερθεί με όχι και τόσο καλά λόγια στο «Top Chef»… «Ριάλιτι τύπου “Master Chef” και “Τop Chef” δεν έχουν να μου πουν τίποτα. Δεν θα σου πω ψέματα, τα βαριέμαι τρελά. Βέβαια άλλο είναι να βλέπεις ένα προϊόν κι άλλο να το παρουσιάζεις. Πάντως αυτές οι εκπομπές δεν είναι τηλέ-σκουπίδια».

Πηγή:tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved