Χρανιώτης–Αβασκαντήρα: Η περιπέτεια υγείας του γιου τους και η συγκίνηση: «Μια δοκιμασία πρωτόγνωρη»
Showbiz

Χρανιώτης–Αβασκαντήρα: Η περιπέτεια υγείας του γιου τους και η συγκίνηση: «Μια δοκιμασία πρωτόγνωρη»

Δύσκολες ώρες πέρασαν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα αφού ο γιος τους είχε μια περιπέτεια με την υγεία του.

Ο μικρούλης χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ενώ πλέον όλα είναι καλά και έχουν ήδη επιστρέψει στο σπίτι τους.

Η όμορφη σύζυγός του ηθοποιού και χορεύτρια, Γεωργία θέλησε να μοιραστεί την περιπέτειά τους κάνοντας μια συγκινητική ανάρτηση ενώ ευχαρίστησε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τους βοήθησαν τόσο πολύ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τους.

«Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι άσχημο, πάντα καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα… έπρεπε να συμβεί για να καταλάβω την δύναμη, της ανθρώπινης φύσης και οι φόβοι, που γίνονται εφιάλτες, ντους ξορκίζεις μέσα από τις εμπειρίες… ήταν ένα δύσκολο διήμερο, για τον μικρό μας και μια δοκιμασία, για μας ,πρωτόγνωρη!

Παρόλα αυτά, ευτυχώς, πάντα υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου, να σε βοηθήσουν, να σου δώσουν δύναμη και να σε φροντίσουν με χαμόγελο και ψυχή..κορίτσια και αγόρια του Ιασώ παίδων ευχαριστούμε πολύ(δεν είναι διαφήμιση, είναι η ανάγκη να ευχαριστήσεις, ανθρώπους, που κάνουν μια πολύ δύσκολη δουλειά και έχουν να διαχειριστούν, τα κλαμένα μάτια των παιδιών και την αγωνία των γονιών)!

Επιστρέφουμε
σπίτι μας για παιχνίδια και σκαρφάλωμα 🤍🤍🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Υ.γ. Γρήγορη ανάρρωση σε όλα τα παιδιά και δύναμη στις μαμάδες και στους μπαμπάδες 🤍», έγραψε η ίδια και ανέβασε μια φωτογραφία του μικρούλη μέσα από το νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε ότι η πιο δύσκολη στιγμή που βίωσε η οικογένεια ήταν όταν κατά τη δεύτερη καραντίνα, την περασμένη Άνοιξη, κόλλησαν και οι τρεις κορονοϊό. Χρειάστηκε να μείνουν κλεισμένοι και απομονωμένοι στο σπίτι τους μέχρι τελικά να καταφέρουν να ξεπεράσουν τα συμπτώματα του ιού και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα: Βάφτισαν τον γιο τους στην Τήνο! Oι πρώτες φωτό!

Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους!

Γιώργος Χρανιώτης: Τα γενέθλια της συζύγου του, το πάρτι έκπληξη και η διαφορά ηλικίας (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved