Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Μάστορα! Στον τόπο καταγωγής του για το πικρό τελευταίο αντίο! (pics+vid)
Showbiz

Βαρύ πένθος για τον Χρήστο Μάστορα! Στον τόπο καταγωγής του για το πικρό τελευταίο αντίο! (pics+vid)

Συντετριμμένος είναι ο Χρήστος Μάστορας από τον θάνατο ενός από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, της γιαγιάς του! 

Ο γνωστός τραγουδιστής πενθεί για αυτή την απώλεια και μάλιστα ήδη βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Βοδίνο στη Βόρεια Ήπειρο για να πει το τελευταίο αντίο στη γιαγιά του που τόσο πολύ αγαπούσε.

Ο ίδιος άλλαξε την εικόνα του προφίλ του στο instagram βάζοντας ένα μαύρο φόντο που υποδεικνύει το πένθος του και αναχώρησε για το χωριό προκειμένου να είναι παρών στην κηδεία της γιαγιάς του Αμαλίας, όνομα που έχει πάρει και η αδελφή του, την οποία και λατρεύει.

Ο Χρήστος Μάστορας μάς είχε συστήσει την πολυαγαπημένη του γιαγιά πριν από κάποιο διάστημα, όταν είχε ανεβάσει ένα ασπρόμαυρο βίντεο από το χωριό όπου έζησε για αρκετά χρόνια και είχε πολύ όμορφες αναμνήσεις. Σε αυτό, βλέπουμε μέρη που συνάντησε αλλά και τα γέλια και τις χαρές στο σπίτι της γιαγιάς που τόσο πολύ αγαπούσε.

Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακάτω:

Το βίντεό του συνόδευε το εξής μήνυμα:

"Το δέντρο που έχει βαθιά τις ρίζες, δε φοβάται το Βοριά. (παραποίησα λίγο το ξένο γνωμικό έτσι για το αλατοπίπερο)
Μια βόλτα στο Βοδίνο, το μπαλκόνι της Δρόπολης, το χωριό μου, το μέρος που φιλοξενούσε τα καλοκαίρια μου όταν ήμουν παιδί, είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν. Όπως πολύ όμορφα το έθεσε η κα Χριστίνα Μίχου(μητέρα του αδερφικού φίλου μου Χριστόφορου) σε μια κουβέντα που είχαμε για τον Ray Radbury που έδινε αυτή την εξήγηση σε κάποιο από τα βιβλία του, οι «μηχανές του χρόνου» υπάρχουν και είναι οι γέροντες. Οι παππούδες μας, που μας λένε ιστορίες γεμάτες σοφία και διδάγματα, είναι μηχανές του χρόνου. Αν έχουμε τα αφτιά μας ανοιχτά είναι εύκολο να ταξιδέψουμε προς τα πίσω για να πάρουμε λίγη φόρα για το μπροστά μας. Εκεί ανατρέχω όταν χρειάζομαι λίγη φόρα για το μπροστά μου... Οι ρίζες μου, η γιαγιά μου η Αμαλία και ο παππούς ο Χρήστος που είναι εκεί και με υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες όλα αυτά τα χρόνια αλλά και αυτοί που έφυγαν αλλά πρόλαβαν να με ποτίσουν με την αγάπη και τις γνώσεις τους όταν ήμουν μικρός, ο παππού-Βαγγέλης και η
μάνα-Τσαντα (Αλεξάνδρα) όπως τους φωνάζαμε, είναι οι δικές μου «μηχανές του χρόνου».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις φήμες χωρισμού από τη Χριστίνα Παπαδέλη

Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Παπαδέλη: Χώρισε το ζευγάρι - «Έγινε unfollow»! (Video)

Happening με Βρεττό στο θέατρο Άλσος! Πήγε στις Melisses με τη σύντροφό του και βρέθηκε στη σκηνή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved