Συγκλονιστική η Γερονικολού: «Να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας»
Showbiz

Συγκλονιστική η Γερονικολού: «Να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! φιλοξενήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30-10) η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο #metοο και την συγκλονιστική ανάρτηση που είχε κάνει ενώ έστειλε κι ένα δυνατό μήνυμα μέσα από τη δική της εμπειρία.

«Δε το φανταζόμουν και πριν έρθω είδα και τη δέκατη τρίτη γυναικοκτονία που έγινε φέτος στη χώρα μας. Να μιλάμε.

Έτυχε τότε εγώ να είχα μοιραστεί με 5-6 ανθρώπους αυτά που περνούσα και τώρα μπορούν να πουν ότι ναι, συνέβησαν. Να έχουμε μάρτυρες σε καθετί που συμβαίνει. Να βγαίνουμε προς το φως. Να μιλάμε, να επικοινωνούμε, να μην τα κρατάμε μέσα μας.

Και σίγουρα, μπορεί να μην μπορεί να αλλάξει κάποιος ο οποίος έχει διαγράψει την πορεία του και έχει ολοκληρώσει ότι είχε να κάνει σαν έργο αλλά το βασικό είναι να μην επαναλαμβάνονται αυτές οι συμπεριφορές. Δε πρέπει να αλλάζουν οι γενιές και εμείς να θεωρούμε δεδομένες κακοποιητικές συμπεριφορές και να ντρεπόμαστε να μιλήσουμε γι’ αυτό.

Εγώ πριν ένα χρόνο συνειδητοποίησα, επειδή έγινε όλο αυτό που έγινε, τη φράση “εργασιακός εκφοβισμός”. Νωρίτερα δε την γνώριζα, δεν ήξερα καν να βάλω ταμπέλα σε κάτι που θεωρώ ότι μου έχει συμβεί…

Όλοι μπορεί να δυνητικά να υπάρξουμε θύματα, το θέμα είναι να προσπαθούμε να μην είμαστε ποτέ θύτες και να είναι στόχος αυτός και σκοπός» είπε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Τσιμιτσέλης: Το κινηματογραφικό φιλί με τη Χρηστίδου, η σχέση με την κόρη του και η Γερονικολού

Τσιμιτσέλης για Γερονικολού: «Είναι ο άνθρωπος μου, με ανέχεται, είναι ο δεύτερος εγκέφαλος μου»

Η εξομολόγηση της Γερονικολού: «Δεν θέλω να κρίνω τον άνθρωπο, αλλά πράξεις που με πλήγωσαν»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved