Αποκαλυπτικός ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσω τα προσωπικά μου μέσω κάμερας;»
Showbiz

Αποκαλυπτικός ο Ιωάννης Παπαζήσης: «Γιατί θα πρέπει να επικοινωνήσω τα προσωπικά μου μέσω κάμερας;»

Στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται! μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής (31-10) ο Ιωάννης Παπαζήσης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, στη σχέση με τον γιο του αλλά και στον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική του ζωή.

«Δεν ξέρω αν έχω εξάρτηση από την δουλειά μου, δεν θα ήθελα να έχω δηλαδή στην Ελλάδα λίγο το να υπάρχεις μέσα σε αυτή την δουλειά λειτουργεί αναγκαστικά ως εξάρτηση, δηλαδή ότι πρέπει να είσαι συνέχεια σε μια εγρήγορση χειμώνα καλοκαίρι ώστε να βρίσκεσαι σε αυτό που ονομάζουμε πρώτη γραμμή.

Εγώ αποφάσισα τελικά ότι δεν θέλω να είμαι, αν είμαι στην πρώτη γραμμή αλλά θέλω να υπάρχω στην γραμμή. Ίσως αυτό είναι και το μεγάλο μου λάθος ότι όταν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να το κυνηγήσω εμένα το μυαλό μου ήταν αλλού, στο να περνάω καλά και συνεχίζει να είναι έτσι. Νομίζω ότι πλέον μου έρχονται καλά πράγματα άρα έχω την πολυτέλεια να διαλέξω.

Δεν μου λέει τίποτα ότι είμαι απόφοιτος του Εθνικού το έχω πετάξει από πάνω μου, δηλαδή σε κάποια φάση όταν ξεκίνησαν τα social media ήθελα να το κάψω το πτυχίο. Το μοναδικό θέατρο που δεν με έχει διαλέξει είναι το Εθνικό», δήλωσε για τις επιλογές του στον καλλιτεχνικό χώρο», λέει.

Για τη σχέση με τον γιο του, ανέφερε:

«Όσο αληθινοί είναι οι σύγχρονοι γονείς πάντα θα υπάρχει ένα ψεύτικο κομμάτι απέναντι στο παιδί, ώστε να του δείχνεις τα πράγματα, όχι πιο όμορφα, λίγο πιο προσιτά σε μια παιδική ηλικία. Γιατί υπάρχει μια διαφορετική αντίληψη, δεν χρειάζεται να μάθει πράγματα τα οποία δεν είναι ακόμα της ηλικίας του. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, μου αρέσει να έχω καλή επαφή με το παιδί.

Το μόνο που με ενδιαφέρει στην φάση με το παιδί, είναι να μπορώ να ξέρω ότι θα μεγαλώσει και θα πει “Είχα έναν μπαμπά, ο οποίος ήταν εντάξει”. Νιώθω μια ηθική υποχρέωση απέναντι του», είπε ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά του.

«Εμένα δεν είναι το κόμπλεξ μου ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, το κόμπλεξ μου είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να μιλάω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ας πούμε, γιατί τα προσωπικά που είχα στην ζωή μου, που έχω ή που θα έχω γιατί πρέπει να τα επικοινωνήσω μέσω της κάμερας. Έχω λίγο τιθασεύει το άγριο πνεύμα μου, το έχω πατήσει λίγο μέσα μου σε αυτή την φάση που βρίσκομαι».

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Παπαζήσης: «Δεν σας αφορά η σχέση μας με τη Βανέσσα! Δε γουστάρω να λέω τα προσωπικά μου» (Video)

Η εξομολόγηση του Παπαζήση για την Αδαμοπούλου: «Είναι το πιο ιερό πλάσμα που θα έχω για πάντα...»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Δεν σοκαρίστηκα... Συγγνώμη, ήξερα πράγματα και δεν έκανα τίποτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved