Με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το δημόσιο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο
Showbiz

Με δάκρυα στα μάτια η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Το δημόσιο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσηλεύεται για έκτη μέρα στο νοσοκομείο. Το μοντέλο, δημοσίευσε σήμερα το πρωί (1/11) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικά instastories, στα οποία ενημερώνει με δάκρυα στα μάτια τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, θέλησε στη συνέχεια να ευχαριστήσει τον κόσμο για την συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης, ενώ τόνισε πως είναι πολύ καλύτερα.

«Έχω αρχίσει να πηγαίνω πολύ καλύτερα. Ο οργανισμός μου δέχεται όλη αυτή την ενδοφλέβια αγωγή και πάω προς το καλύτερο. Είναι η έκτη μέρα νοσηλείας μου. Προσεύχομαι να βγω χθες. Η αλήθεια είναι πως δεν ήμουν πάρα πολύ καλά τις προηγούμενες ημέρες. Είναι πολύ συγκινητικά τα τόσα μηνύματα που έχετε στείλει και δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω. Είμαι πάντως πολύ καλά, μην ανησυχείτε. Και πηγαίνω πολύ καλύτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με το μοντέλο μέσα στο νοσοκομείο.

Να σας θυμίσουμε πως πριν μια εβδομάδα περίπου, η ίδια θέλησε μέσα από τα social media να ενημερώσει τους followers της για την κατάσταση της υγείας της, μιας και λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στην αδιαθεσία της.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν – έναν για τις υπέροχες ευχές σας. Δυστυχώς επιδεινώθηκε η υγεία μου και κατέληξα σήμερα στο νοσοκομείο με πολύ υψηλό πυρετό και φρικτούς πόνους. Όχι, δεν έχω κορονοϊό, κάνουμε εξετάσεις να δούμε γιατί συμβαίνει αυτό στον οργανισμό μου», είχε γράψει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξανδράκη: Τα νεότερα για την υγεία της: «Δυστυχώς θα πρέπει να παραμείνω στο νοσοκομείο»

Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δυστυχώς η υγεία μου επιδεινώθηκε»

Mega Καλημέρα: Η ατάκα του Κώστα Τσουρού που ενόχλησε την Δήμητρα Αλεξανδράκη (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved