Η Τάνια Τρύπη στο gossip-tv: Η συνεργασία με τον Καζάκο, η κόρη τους & η είσοδος στη σειρά του Ρώμα
Showbiz

Η Τάνια Τρύπη στο gossip-tv: Η συνεργασία με τον Καζάκο, η κόρη τους & η είσοδος στη σειρά του Ρώμα

Η Τάνια Τρύπη είναι στον χώρο του θεάτρου από την παιδική της ηλικία και έχει ζήσει μέσα σε αυτόν μία ολόκληρη ζωή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gossip-tv.gr.

Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» όπου και πρωταγωνιστεί, στην κόρη της Τζένη Καζάκου, στην συνεργασία με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Καζάκο, στην παράσταση «Άγουρα κεράσια», στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα στην οποία και θα την δούμε και σε άλλα πολλά.

Η Τάνια Τρύπη.
  • Πείτε μας λίγα λόγια για την ηρωίδα που υποδύεστε στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»...

Έχει κάνει μια εξαιρετική θεατρική μεταφορά ο Χάρης Ρώμας. Εγώ υποδύομαι την γειτόνισσα που είναι η πέτρα του σκανδάλου. Μετά την επιτυχία που είχαμε όλο το καλοκαίρι, περιμέναμε πώς και πώς, να ανοίξουμε και εδώ το "σπίτι" μας για να έρθει ο κόσμος να μας δει.

Θα είμαι στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα.

  • Το καλοκαίρι κάνατε περιοδεία. Πώς ήταν ο κόσμος μετά την περίοδο της καραντίνας;

Ο κόσμος ήταν ενθουσιασμένος και χαρούμενος. Μετά από όλο αυτό ήρθαν να μας δουν με ιδιαίτερη ορμή και χαρά! Αυτή η παράσταση, είναι μια παράσταση για όλη την οικογένεια. Γελάνε οι άνθρωποι συνέχεια επί δύο ώρες. Ομολογώ ότι πολλές φορές μας πιάνει κι εμάς γέλιο πάνω στη σκηνή. Το καταλαβαίνει και ο κόσμος και χειροκροτά. Ο κύριος Ρώμας σέβεται τους συνεργάτες του, τους αγαπά. Είμαστε σαν οικογένεια!

  • Είστε και σε μια άλλη θεατρική παράσταση που δεν είναι κωμωδία όπως «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» αλλά δράμα. Μιλάω για τα «Άγουρα Κεράσια».

Είναι πολύ σημαντικό αυτό για έναν ηθοποιό αυτό. Να είσαι δηλαδή σε μία υπέροχη κωμωδία και σε ένα υπέροχο δράμα. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να κάνεις διαφορετικά πράγματα. Νιώθω πολύ τυχερή και για τη συνεργασία μου με τον Μανούσο Μανουσάκη αλλά και για τη συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Καζάκο.

  • Με τον κύριο Καζάκο πώς είναι η συνεργασία σας;

Είναι τέλεια η συνεργασία μας! Πιστεύω ότι όταν δύο άνθρωποι έχουν αγαπηθεί πάρα πολύ και πάψουν να είναι ζευγάρι, η αγάπη δεν παύει να υπάρχει! Ακούγεται ιδανικό γιατί συμβαίνουν διάφορα γύρω μας. Αυτό το χτίζεις με τον καιρό! Ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί. Βέβαια, έχουμε και πάρα πολύ καλή σκηνική χημεία. Ευτυχώς τα πηγαίνουμε καλά και στη ζωή και στα επαγγελματικά.

Η Τζένη Καζάκου.
Η κόρη μας είναι απολύτως φυσιολογικό να ακολουθεί τα χνάρια μας γιατί μεγάλωσε μέσα στο θέατρο και ήταν αναμενόμενο.
  • Όλα αυτά που έχουν ακουστεί για τον χώρο του θέατρου, όσον αφορά δηλαδή και το ελληνικό #metoo, σας αγχώνουν; Όχι για εσάς, αλλά για την κόρη σας που είναι μικρή και είναι τώρα στον χώρο...

Δεν με αγχώνει και θα εξηγήσω το γιατί. Η Τζένη είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, ξέρει τι θα κάνει και μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνη της. Από την άλλη όμως, έχει πάρα πολύ γερή πλάτη. Δηλαδή ξέρει ότι οποιοσδήποτε πάει να την πειράξει δεν θα περάσει καλά. Ακούγονται τέρατα και θα συνεχίσουν να ακούγονται τέρατα. Τώρα βρέθηκε μια ευκαιρία και αποκαλύφθηκαν κάποια πράγματα. Εμείς έχουμε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μας και πάλι καλά! Σε άλλους χώρους τι γίνεται; Οι άνθρωποι φοβούνται να μιλήσουν.

  • Σε εσάς έχει τύχει κάτι όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας σας;

Όχι, δεν μου έχει τύχει κάτι. Είμαι από τους τυχερούς ανθρώπους. Και επίσης δεν έχω δει και κάτι. Δεν έχει πάντα σημασία αν είσαι δυναμική. Κάποιος μπορεί να κάνει ότι δεν το βλέπει ή ότι δεν βλέπει τα όρια και να τα παρακάμπτει. Επειδή εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον.

  • Σας αρέσει η τηλεόραση; Ο κύριος Ρώμας ετοιμάζει και μια τηλεοπτική σειρά. Σας έχει γίνει πρόταση;

Ναι! Θα είμαι σε αυτή τη σειρά κατά καλή μου τύχη! Μου αρέσει η τηλεόραση και έχω κάνει επιλεκτικά πολύ καλή τηλεόραση. Δεν έχω κανένα παράπονο και δεν μπορώ και να το συγκρίνω με το θέατρο. Με ενδιαφέρει ο χαρακτήρας. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι μεγάλος ο ρόλος ή μικρός αλλά να έχει κάτι και να είναι καλοί οι συνεργάτες. Με ενδιαφέρει να πηγαίνω χαρούμενη στη δουλειά μου. Όπως στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», όπως και στα «Άγουρα κεράσια» που μπορεί να είναι βαρύ το έργο, όμως είναι μια καλή συνθήκη!

Μαζί στο θέατρο Τρύπη - Καζάκος.
  • Τηλεόραση γενικά παρακολουθείτε; Έχετε δει κάποιο ριάλιτι;

Όχι πολύ. Ειδικά τον τελευταίο καιρό δεν βλέπω καθόλου. Ριάλιτι δεν παρακολουθώ γιατί δεν μου αρέσουν. Δεν μου λένε κάτι!

  • Αν σας έλεγε η κόρη σας ότι πάει σε κάποιο ριάλιτι;

Δεν θα το έλεγε καν! Σίγουρα δεν θα το έλεγε αλλά από την άλλη υπάρχει κόσμος που τα βλέπει. Κάτι θα βρίσκουν σε αυτά. Κάτι βρίσκει ο θεατής και τα βλέπει, δεν μπορούμε να είμαστε καταδικαστικοί.

  • Αν σας έκαναν πρόταση να παρουσιάσετε ένα ριάλιτι με μεγάλες οικονομικές απολαβές;

Δεν μου ταιριάζει γενικά εμένα η παρουσίαση. Είναι ένα ειδικό ταλέντο που υπάρχει στους παρουσιαστές. Εμένα δεν μου ταιριάζει να παρουσιάσω ένα παιχνίδι ή κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία ακόμα και αν μου έδιναν πάρα πολλά χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Το gossip-tv.gr στα παρασκήνια - Δεν σταματήσαμε να γελάμε!

Τάνια Τρύπη: «Στο σπίτι μου δεν μπαίνει τίποτα νεκρό. Μόνο ζωντανά» (Video)

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Ποιους είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης; (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved