Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη από την αστυνομία στο Μενίδι!
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει μετά από καταδίωξη από την αστυνομία στο Μενίδι!

Στην περιοχή όπου διαμένει, το Μενίδι, καταδιώχθηκε από την Αστυνομία ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος το τελευταίο 24ωρο έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει. 

Από το απόγευμα της Κυριακής έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους χρήστες των social media όσο και από τους επώνυμους μετά την ανάρτηση ενός βίντεο στο οποίο ο χορογράφος έκρινε το ντύσιμο και τη σωματική διάπλαση μιας κοπέλας που έτρωγε στο διπλανό τραπέζι από το δικό του σε εστιατόριο. Ο Τάσος Ξιαρχό τη σχολίασε για τα κιλά και τα ρούχα της δείχνοντας μάλιστα και το πρόσωπό της.

Ο ίδιος λίγη ώρα μετά κρύφτηκε στην τουαλέτα καθώς η κοπέλα που δέχτηκε το bullying είδε την ανάρτησή του. Ο Τάσος Ξιαρχό έμεινε εκεί μέχρι την αποχώρησή της.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Η αντίδραση της κοπέλας

Μάλιστα, η κοπέλα που άθελά της έπεσε θύμα body shaming του έστειλε μήνυμα θέλοντας να εκφράσει την ενόχλησή της.

«Ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δε θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα και σαν αδύνατος που είσαι να τη φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να είσαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να είσαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραφε το μήνυμα της κοπέλας.

Η κατακραυγή στο πρόσωπο του Τάσου Ξιαρχό ήταν τόσο μέσω social media όσο και μέσω τηλεόρασης από εκπομπές που φιλοξένησαν το όλο ρεπορτάζ, ήταν μεγάλη!

Η 30χρονη κοπέλα μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα και την εκπομπή Το Πρωινό τόνισε: «Είναι λίγο τρομακτικό και ιδιαίτερο αυτό που ζω. Και όχι για θετικό λόγο δυστυχώς. Είναι ακατανόητο για μένα. Είχαμε βγει για φαγητό. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα ότι με καταγράφει. Δεν τον γνωρίζω καν ποιος είναι ο κύριος. Η κοπέλα που ήταν μαζί μου τον γνώριζε. Είδαμε από το Instagram μου που τον ακολουθούσε, ότι φαινόνταν το πρόσωπό μου. Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα. Με κοιτούσαν και γελούσαν έντονα. Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα. Όταν είδα το βίντεο κατάλαβα πως ήταν κοροϊδία. Δε μιλήσαμε μεταξύ μας. Βρήκε πολύ αστείο και ανέβασε το βίντεο. Τον ρώτησα αν είναι καλά μόνο. Η επικοινωνία μας αυτή ήταν.»!

Ο Τάσος Ξιαρχό πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει

Μετά από όλα τα παραπάνω και τη δημόσια κατακραυγή, φαίνεται πως ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος στο παρελθόν έχει μιλήσει για το bullying που έχει δεχτεί ο ίδιος, προφανώς φορτίστηκε ιδιαίτερα ψυχολογικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο Live News πήρε χάπια με σκοπό να αυτοκτονήσει. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Η κοπέλα που δέχθηκε bullying από τον Ξιαρχό απαντά: «Είναι τρομακτικό! Με κοιτούσαν και γελούσαν»!

Εβελίνα Νικόλιζα: Ξεσπά κατά του Ξιαρχό:Είναι ξεκάθαρο ποια από τις δυο κατηγορίες είναι για λύπηση

Ιωάννα Μαλέσκου για Ξιαρχό: «Αισθάνθηκα ντροπή, μούδιασμα, ανατρίχιασα. Αισθάνεται και ανωτερότητα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved