Μπόμπα: Ζυγίστηκε ενώπιον των followers της! Το πραγματικό βάρος της και πόσα κιλά θέλει να χάσει
Showbiz

Μπόμπα: Ζυγίστηκε ενώπιον των followers της! Το πραγματικό βάρος της και πόσα κιλά θέλει να χάσει

Δεν την νοιάζει όμως καθόλου! Όπως έχει πει επανειλημμένα δεν την ενδιαφέρει καθόλου η αλλαγή που έχει γίνει στο σώμα της από την εγκυμοσύνη και τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της όμως τώρα ήρθε η ώρα που έχει αποφασίσει πως θέλει να επιστρέψει στην παλιά της σιλουέτα.

Και επειδή δεν κρατάει κανένα μυστικό από τους followers της όχι μόνο ανακοίνωσε πως ξεκινάει δίαιτα αλλά αποφάσισε να ζυγιστεί ενώπιόν τους, με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Πριν υποβληθεί σε εξωσωματική, ήταν 58 κιλά. Λίγο πριν μείνει έγκυος ήταν 62 κιλά και αφότου γέννησε και συγκεκριμένα τώρα ζυγίζει 70,7 κιλά.

Και δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να πάρει απόφαση πως θέλει να ξεκινήσει διατροφή. Ούσα 12 κιλά βαρύτερη και έχοντας συνηθίσει σε άλλα κιλά και άλλη σιλουέτα, η Χριστίνα Μπόμπα ξεκίνησε αμέσως διατροφή η οποία φυσικά στηρίζεται σε χαμηλά λιπαρά, πολλή πρωτεΐνη και λιγότερους υδατάνθρακες. Αυτό σημαίνει πολλά λαχανικά, καθόλου λιπαρές ουσίες, λευκό κρέας και ψάρι και φυσικά πλήρης αποχή από τη ζάχαρη.

Στη διατροφή τής συμπαραστέκεται και ο σύζυγός της Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος όμως την τρολάρει κιόλας καθώς όταν του έδειξε τι θα έτρωγαν για βραδινό, τη ρώτησε με αρκετή δόση αφέλειας αλλά και χιούμορ: "Και το κυρίως γεύμα πού είναι;" καθώς οι ανάγκες του προφανώς για το στομάχι του είναι πολύ περισσότερες από εκείνες της Χριστίνας.

Δείτε τα βίντεο παρακάτω με όσα ανέβασε η Χριστίνα Μπόμπα και για ό,τι τρώει την πρώτη αυτή μέρα διατροφής αλλά και για τη γυμναστική που επιλέγει να κάνει:

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κόρες της μεγάλωσαν και κάνουν «παιχνίδια» στο κρεβάτι – Απίθανες φωτό

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν φαντάζεστε το "κόλπο" που έχει βρει για να κοιμίζει τις κόρες της!

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα: Το σοκ μετά το μαιευτήριο και η απώλεια 15 κιλών (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved