Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από τρεις μήνες νοσηλείας

Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Μετά από τρεις μήνες νοσηλείας και δύσκολες στιγμές ο παρουσιαστής πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Και μία ευχάριστη είδηση… Μετά από 3 μήνες παραμονής στο νοσοκομείο και σκληρής μάχης ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξαναγύρισε σπίτι του» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ο Ανδρέας είναι πολύ καλά, λίγο αδύναμος αλλά πολύ καλά ψυχολογικά και μάλλον θα βγούμε από το νοσοκομείο την Τρίτη. Είναι απύρετος, τρώει καλά. Τον κρατάνε ακόμα για σιγουριά, να περάσουν αρκετές ημέρες να είναι σίγουροι, ότι δεν θα κάνει πυρετό και θα είναι όλα γκουντ. Είμαστε τρεις μήνες στο νοσοκομείο αλλά όλα εντάξει θα βγει και θα δυναμώσει. Σας ευχαριστώ για όλα και την αγάπη σας», είχε πει μεταξύ άλλων η σύντροφός του το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρεις μήνες, στα τέλη του καλοκαιριού όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στον Ευαγγελισμό με προβλήματα στον προστάτη.

Χρειάστηκε να χειρουργηθεί και το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Στο μεταξύ όμως άρχισε να παρουσιάζει κάποια προβλήματα με το αναπνευστικό του και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο. Και πάλι όμως σημείωσε βελτίωση η υγεία του και οι γιατροί σκόπευαν να του δώσουν εξιτήριο. Μόνο που άρχισε να μη νιώθει καλά και οι γιατροί, ύστερα από εξετάσεις διαπίστωσαν πως είχε υγρό στους πνεύμονές του λόγω ενός μικροβίου. Έτσι, έκριναν σωστό να τον διασωληνώσουν και να τον οδηγήσουν στην εντατική όπου και βρίσκεται σε καταστολή.

Όλο αυτό το διάστημα όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής μιλούσαν τόσο με τον ίδιο όσο και με τη σύντροφό του Έλενα η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από το πλευρό του, όπως και ο γιος του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved