Η συνάντησή μας με τον Ξιαρχό στο νοσοκομείο πριν το εξιτήριο!
Showbiz

Η συνάντησή μας με τον Ξιαρχό στο νοσοκομείο πριν το εξιτήριο!

Ο Τάσος Ξιαρχό αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα (4/11) από την ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας όπου και βρεθήκαμε από νωρίς το πρωί.

 

Ο γνωστός χορογράφος τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας και όχι για ευχάριστο λόγο μιας και από το βράδυ της Κυριακής που ανέβασε το βίντεο με την κοπέλα την οποία σχολίαζε για τα κιλά και τις ενδυματολογικές της επιλογές, έχει δεχτεί τη δημόσια κατακραυγή για το bullying που έκανε εις βάρος της.

Μετά από αυτό, το όλο θέμα πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις με τον ίδιο να καταδιώκεται από την Αστυνομία, να απειλεί πως θα αυτοκτονήσει, να καταναλώνει χάπια, να λιποθυμά, να νοσηλεύεται, να εξαφανίζεται και να καταλήγει τελικά στην ψυχιατρική κλινική του Κρατικού Νίκαιας.

Τελικά τι συμβαίνει με τον Τάσο Ξιαρχό και πώς από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στην ψυχιατρική κλινική;

Το gossip-tv βρέθηκε εκεί για να μιλήσει μαζί του. Έδειχνε κουρασμένος αλλά συγχρόνως ήρεμος και μετανιωμένος για ό,τι έχει γίνει.

Ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ απαιτούσε εικόνα και ήχο. Με ευγένεια όταν εμφανίστηκε από την πόρτα της κλινικής ο Τάσος Ξιαρχό, ζήτησε να μην τραβηχτεί κανένα πλάνο.

Προσπάθησε να μας καθησυχάσει τονίζοντας πως πλέον νιώθει καλύτερα. Όμως δεν ήθελε να πει κάτι. Άλλωστε, έχουν ακουστεί τόσα πολλά για εκείνον αυτές τις μέρες… Τα λόγια μάλλον για τον ίδιο έχουν χάσει το νόημά τους μετά τα όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα στη ζωή του. Το ξέρει. Σε διάλογο που είχαμε μαζί του στο διάδρομο της κλινικής μας είπε ότι δεν περνάει την καλύτερη φάση της ζωής του. Το παραδέχεται. Ξέρει όμως ότι πρέπει να δώσει εξηγήσεις κάποτε για όλα.

Θέλει να μιλήσει, όχι όμως τώρα. Όπως μας είπε, θέλει να τα πει όταν θα είναι έτοιμος και θα επιλέξει την τέχνη του, τον χορό για να εκφραστεί. Θα δώσει, μας είπε, τις απαντήσεις του μέσα από τα social media απ’ όπου ξεκίνησαν όλα. Δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Είναι έτοιμος όμως να φύγει από την ψυχιατρική κλινική και να πάει σπίτι του, να ηρεμήσει, να ξεκουραστεί, να βάλει τις σκέψεις του σε μία σειρά, να χαλαρώσει, να δει τα λάθη του…

Περιφέρεται στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου μιλώντας στο κινητό του τηλέφωνο. Μιλάει με τους δικούς του ανθρώπους που του στάθηκαν σε αυτή την περιπέτεια που και ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να οδηγήσει στο τέλος της. Θέλει να τα αφήσει όλα πίσω του και να κάνει μία νέα αρχή...

Διαβάστε επίσης:

Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο Τάσος Ξιαρχό! Η κατάσταση της υγείας του και η συγγνώμη του στην κοπέλα!

Συγκλονισμένη η μητέρα του Ξιαρχό: «Μου στέλνουν μηνύματα ''θα αποτελειώσουμε τον γιο σου''»

Το Πρωινό: Ξέσπασε κατά του Ξιαρχό: «Καλά κάνει και τα παθαίνει! Να μάθει να κλείνει το στόμα του»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved