Μαρία Ηλιάκη: Το περιστατικό που την έκανε να βουρκώσει για την κόρη της και η εξομολόγηση
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Το περιστατικό που την έκανε να βουρκώσει για την κόρη της και η εξομολόγηση

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Μαρία Ηλιάκη.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε τον λόγο που βούρκωσε όταν βρέθηκε έξω από ένα Δημοτικό σχολείο.

«Περνούσα χθες έξω από ένα σχολείο, δημοτικό ήταν. Και έβλεπα που σχολούσαν τα παιδάκια και τα περίμεναν οι μαμάδες τους. Ξαφνικά μου έρχεται η εικόνα να πηγαίνει η δικιά μου σχολείο και να την αποχαιρετώ και τα λοιπά και βούρκωσα.
Είναι κατάσταση αυτή;

Το μωρό είναι 5 μηνών και πάει για έξι και εγώ κάθομαι και βουρκώνω με τα παιδάκια που πάνε σχολείο; Και μετά σκέφτηκα αν έρθει ένα άλλο παιδάκι να την πειράξει, ξέρω εγώ να τσακωθούν, εγώ εκεί τι θα κάνω;», εξομολογήθηκε η ίδια.

Δες το απόσπασμα

«Ήταν πολύ ωραίες οι μέρες στο μαιευτήριο, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο να τις ξαναζούσα! Είχαμε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο με θέα τη λίμνη και τα χιονισμένα βουνά, Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ήταν από πάνω να μας βοηθήσουν σε όλα.

Είχε ωραίο φαγητό, ήταν όλοι χαμογελαστοί, εξυπηρετικοί, μου άλλαζαν το μωρό, μου το έφερναν να το θηλάσω. Τις πρώτες μέρες νόμιζα πως δεν ξυπνούν ποτέ μέσα στη νύχτα τα μωρά! Δεν παραπονιέμαι, όμως, και τώρα καλόβολη είναι.», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τις στιγμές της στο μαιευτήριο.

Διαβάστε επίσης

Μαρία Ηλιάκη: «Δε θέλω να ξαναμιλήσω για τον Μουτσινά»

Μαρία Ηλιάκη: Θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει δυνατό μήνυμα – Εκπληκτική φωτό

Μαρία Ηλιάκη: Όταν δεν έκανα εμετούς, δεν ζαλιζόμουν και δεν είχα πονοκέφαλο, ήμουν στα social media

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved