Ευαγγελία Μουμούρη: «Το #MeToo δεν αμαύρωσε αλλά εξύψωσε το ελληνικό θέατρο»
Showbiz

Ευαγγελία Μουμούρη: «Το #MeToo δεν αμαύρωσε αλλά εξύψωσε το ελληνικό θέατρο»

Η Ευαγγελία Μουμούρη συνεχίζει την ανοδική της πορεία στο χώρο της υποκριτικής και παθιάζεται κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν μπαίνει στη διαδικασία να ανοίξει διάλογο με άτομα που δεν συμφωνούν με την άποψή της αλλά και για το ελληνικό #metoo.

Με τον σύντροφό σας, δεν κάνετε θρησκευτικό γάμο, αλλά υπογράψετε σύμφωνο συμβίωσης. Αισθάνεστε ότι έτσι πάτε κόντρα στα «πρέπει» της κοινωνίας μας;

Δεν πάω κόντρα σε κάτι κι επίσης δεν ξέρω και ποια είναι η κοινωνία μου να μου το επιβάλλει. Η κοινωνία δεν είναι μία, να μου πει: “Tώρα θα παντρευτείς με θρησκευτικό γάμο». Εγώ είμαι χριστιανή ορθόδοξη κι αν αποφασίζαμε με τον σύντροφό μου να παντρευτούμε με θρησκευτικό γάμο, θα το κάναμε. Πορεύτηκα έτσι, να συναποφασίζω με τον σύντροφό μου. Όχι μόνη μου. Αυτό που έγινε με το σύμφωνο συμβίωσης, συνέβη περισσότερο για πρακτικούς λόγους. Δεν είμαι επαναστάτρια και αντισυμβατική.

Μπαίνετε στην διαδικασία να απαντήσετε σε μηνύματα, σχόλια ή να αναπτύξετε ακόμη και διάλογο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με άτομα που δεν συμφωνούν με την άποψή σας;

Δεν είναι πολλά αυτά τα μηνύματα, αλλά όταν κατά καιρούς παίρνω θέση για ένα θέμα που διχάζει την κοινωνία μας, έχω δεχθεί υβριστικά μηνύματα κι έχω απαντήσει με όσο πιο κόσμιο τρόπο μπορούσα, ενώ στην πραγματικότητα θα ήθελα να τους βρίσω. Όταν όμως με βρίσουν δημόσια, πράγμα εντελώς αντικοινωνικό, θα τους μπλοκάρω. Παρ’ όλα αυτά, δέχομαι και σέβομαι κάθε αντίθετη άποψη όταν είναι ευγενική. Δεν θα κάνω διάλογο στο facebook όμως, γιατί δεν θεωρώ ότι βγάζει πουθενά. Δεν θα σου αλλάξει κανείς γνώμη από το πληκτρολόγιό σου. Ανωτερότητα είναι να πεις ότι αλλάζω γνώμη γιατί διαπίστωσα ότι υπάρχει και κάτι άλλο.

Τηλεοπτικά θα σας απολαύσουμε κάπου;

Κάνω γυρίσματα για μία σειρά που δεν έχει βγει στον αέρα και θα μάθετε σύντομα νεότερα.

Σχετικά με το #metoo και την έκταση που πήρε, θεωρείτε ότι αμαυρώθηκε η εικόνα του θεάτρου;

Το θέατρο δεν αμαυρώθηκε καθόλου. Ίσα ίσα που εξυψώθηκε μέσα από όλο αυτό το κίνημα και τα όσα ειπώθηκαν. Γιατί μόνο στον αθλητισμό και το θέατρο βγήκαν μπροστά τα θύματα και μίλησαν. Παρότι και σε άλλους χώρους γνωρίζουμε ότι συμβαίνουν αντίστοιχα περιστατικά. Νιώθω πραγματικά ευλογημένη που είμαι σε έναν τέτοιο χώρο.

Κοιτάζοντας το καθρέπτη σας, τι συμβουλές δίνετε στην Ευαγγελία γυναίκα και στην Ευαγγελία ηθοποιό;

Ως ηθοποιό, θα της έλεγα να συνεχίσει να έχει την ίδια ζέση να βγει στην σκηνή όπως και σήμερα. Και στην γυναίκα, θα της έλεγα κάθε μέρα να ζει την όμορφη ηλικία της.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί η Ευαγγελία Μουμούρη: «Βρήκα τον πατέρα μου νεκρό, δεν ήξερα το όνομά μου»

Ευαγγελία Μουμούρη: Δείτε την στα 50 της με μαγιό και χωρίς ρετούς - Το μήνυμά της στις γυναίκες

Ευαγγελία Μουμούρη: Όταν άκουσα την Τζένη Μπότση να καταγγέλλει όσα βίωσε, σοκαρίστηκα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved