Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη ανάρτηση μετά από το εξιτήριο
Showbiz

Τάσος Ξιαρχό: Η πρώτη ανάρτηση μετά από το εξιτήριο

Τάσος Ξιαρχό: "Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα και αρκετά γιατί..." έγραψε χαρακτηριστικά σε Instagram story, δίνοντας κάποιες πρώτες εξηγήσεις για  την κατάστασή του.

Ο γνωστός χορογράφος, Τάσος Ξιαρχογιαννόπουλος, μετά από την απόπειρα που έκανε, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, όπου έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, για την πορεία της κατάστασης της υγείας του.

Από εχθές το απόγευμα (4-11) έγινε γνωστό, ότι ο Τάσος Ξιαρχό ήταν έτοιμος να πάρει εξιτήριο, ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του. Πριν από λίγη ώρα, ανέβασε το πρώτο του story, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας κάποιες πρώτες διευκρινήσεις σχετικά με την κατάσταση του.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. Είμαι καλύτερα. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλά “γιατί” και αρκετά ερωτήματα στο μυαλό σας αλλά θα ήθελα προς το παρόν να πάρω αυτό τον χρόνο για να ηρεμήσω και να δουλέψω πάνω στον εαυτό μου. Μόνο τότε θα μπορέσω να μιλήσω με πιο καθαρό μυαλό για όσα συνέβησαν. Ευχαριστώ προκαταβολικά για την κατανόηση», έγραψε ο χορογράφος

Δείτε παρακάτω το Instagram story:

Διαβάστε επίσης:

Ελεονώρα Μελέτη: «Σήμερα έλαβα ένα μήνυμα από τον Ξιαρχό που μου έγραφε….» (Video)

Ελεονώρα Μελέτη: Τα ανησυχητικά μηνύματα που αντάλλαξε με τον Ξιαρχό και η επικοινωνία με τις Αρχές

Δανάη Μπάρκα: Η πρώτη αντίδρασή της μετά την επίθεση του Ξιαρχό στο τελευταίο βίντεό του! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved