Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα διάσημη τραγουδίστρια! (photos)
Showbiz

Νεκρή σε αεροπορικό δυστύχημα διάσημη τραγουδίστρια! (photos)

Η 26χρονη καλλιτέχνιδα έχασε τη ζωή της μετά από συντριβή ενός μικρού αεροπλάνου ταξί, ενώ πιθανή αιτία του δυστυχήματος ήταν η σύγκρουση του αεροσκάφους με μια κεραία. 

Σοκ στη διεθνή μουσική σκηνή έχει προκαλέσει ο θάνατος δημοφιλούς τραγουδίστριας, μετά από συντριβή του αεροσκάφους, μέσα στο οποίο επέβαινε. Πρόκειται για την Μαρίλια Μεντόζα, διάσημη σταρ του sertanejo, ενός νέου και πολύ δημοφιλούς πλέον είδους μουσικής, η οποία ήταν μόνο 26 χρονών.

Το δυστύχημα συνέβη στην πολιτεία Μίνας Ζεράις της Βραζιλίας και μαζί με την τραγουδίστρια σκοτώθηκαν ο παραγωγός της, ο θείος της και οι δύο πιλότοι του αεροσκάφους.

Σοκ στον διεθνή καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Μεντόζα, οι οποίοι αντέδρασαν σε αυτήν την είδηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίλια Μεντόζα ξεκίνησε την καριέρα της το 2014 και ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες καλλιτέχνιδες, που ασχολήθηκε με τον sartanejo, ένα μουσικό είδος περισσότερο ανδροκρατούμενο.

Εξαιρετικά δημοφιλής στη Βραζιλία, η Μεντόσα είχε 39 εκατομμύρια followers στο Instagram και 22 εκατομμύρια στο κανάλι της στο YouTube.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στη Μόσχα! Χορευτής του Θεάτρου Μπολσόι σκοτώθηκε την ώρα της παράστασης!

Mad Clip: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου! Έτσι έχασε τον έλεγχο της Porsche!

Κωνσταντίνος Παντελίδης: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το μοιραίο δυστύχημα του αδερφού του, Παντελή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved