Ραγίζει καρδιές η Αθηνά Παππά: «Με εξάντλησαν οι χημειοθεραπείες, κινδύνευσα πέντε φορές» (Video)
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η Αθηνά Παππά: «Με εξάντλησαν οι χημειοθεραπείες, κινδύνευσα πέντε φορές» (Video)

Καλύτερα δε γίνεται: Μία συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε η Αθηνά Παππά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και τα όσα είπε πραγματικά συγκλονίζουν.

«Ο καρκίνος με φλερτάρει πολλά χρόνια και με βρήκε στην παράσταση “Η τραγωδία αλλιώς”. Το αντιμετώπισα πολύ δημιουργικά. Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος. Όταν το έμαθα ξεκίνησα να κάνω φωτογραφίσεις με τον σύντροφό μου που είναι και φωτογράφος. Όταν άρχισαν οι πρώτες χημειοθεραπείες, στην πρώτη χημειοθεραπεία έκοψα τα μαλλιά μου καρέ, στη δεύτερη ξύρισα το κεφάλι μου εντελώς και μετά τις κάναμε με το άδειο μου κεφάλι το οποίο αγάπησα γιατί ήταν μέρος του εαυτού μου», είπε αρχικά η Αθηνά Παππά και συνέχισε:

«Ο φόβος με πλησίασε πολύ και τον αντιμετώπισα με τρία όπλα. Με την αγάπη του συντρόφου μου και των παιδιών μου. Έβαλα τη ζωή απέναντι από τον φόβο και είπα "όχι" δεν θα με πάρει από κάτω. Όχι, δεν είμαι ήρωας, λύγισα πολλές φορές. Με εξάντλησαν οι χημειοθεραπείες, έπαθα πάρα πολλές παρενέργειες, κινδύνευσα πέντε φορές. Όταν μπήκα να κάνω επέμβαση ένιωσα ότι είναι ευνουχισμός γιατί έκανα μαστεκτομή και στα δύο. Όταν ξύπνησα από την επέμβαση και όταν είδα το τραύμα είπα “ωραία, πολύ καλή δουλειά έκανες”.».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η Αθηνά Παππά: «Ανέβηκα αιμόφυρτη στο καπό του αυτοκινήτου»

Αθηνά Παππά: Συγκλονίζει μιλώντας για τον καρκίνο του μαστού και το bullying που βίωσε

Σοκάρει η Αθηνά Παππά:«Διάγνωση, ακρωτηριασμός, χημειοθεραπείες…»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved