Πηγή Δεβετζή: «Οταν ο τελευταίος μου σύντροφος μου ζήτησε να χωρίσουμε, αρρώστησα»
Showbiz

Πηγή Δεβετζή: «Οταν ο τελευταίος μου σύντροφος μου ζήτησε να χωρίσουμε, αρρώστησα»

Η Πηγή Δεβετζή άφησε για λίγο το μικρόφωνο του «J2US» και μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στις σχέσεις της.

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν ανέφερε επίσης τους λόγος που τον τελευταίο της δεσμό ήθελε να τον κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γενικά, τι λάθη πιστεύεις ότι έχεις κάνει στις σχέσεις σου;

Με έχουν εκμεταλλευτεί ενώ εγώ όχι κι αυτό συμβαίνει και σε άλλες αθλήτριες. Δυστυχώς οι περισσότεροι ήθελαν το κορμί μου και δεν νοιάζονταν γιο τον ψυχικό μου κόσμο. Όσο δυναμική φαίνομαι, τόσο ευαίσθητη είμαι στην πραγματικότητα. Μου αρέσει να είμαι συντηρητική στη σχέση μου και όταν είμαι με κάποιον αφοσιώνομαι σ' αυτόν. Αυτό που μου έχει επισημάνει ο ψυχολόγος μου είναι ότι μπορεί να πιστεύω στον εαυτό μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά -για αυτό και μπορούσα να μπω σε ένα στάδιο και να κάνω ένα άλμα που θα μου χάριζε ένα μετάλλιο- αλλά δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση στην προσωπική μου ζωή. Είναι ένα κομμάτι που δούλεψα πολύ, μέχρι να φτάσω στο σημείο να πιστέψω ότι μπορώ να γίνω μια καλή σύντροφος και ότι στο κάτω κάτω δεν μου λείπει τίποτα. Δεν λέω ότι είμαι η Κλόντια Σίφερ, αλλά μου αξίζει να είμαι σε μια ωραία σχέση. Ένα μεγάλο λάθος που έκανα είναι ότι ήμουν τόσο δοτική που έδινα δέκα και έπαιρνα ένα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άλλος να με θεωρεί δεδομένη και τελικά βγαίνοντας από μια σχέση να αισθάνομαι ότι έχω αδειάσει συναισθηματικά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχω πέσει στα πατώματα για έναν άντρα.

Δηλαδή;

Οταν ο τελευταίος μου σύντροφος μου ζήτησε να χωρίσουμε, αρρώστησα. Ήμουν για δύο μέρες στο κρεβάτι με πυρετό, δεν μπορούσα να αναπνεύσω και δεν γινόμουν καλά με τίποτα και αναγκάστηκε να μου φέρει φάρμακα. Άλλαξε μέχρι και η όψη του προσώπου μου.

Παρότι ήταν ένας τόσο σημαντικός άνθρωπος για σένα, δεν ανέβασες ποτέ φωτογραφίες σας στα Social Media, ούτε σας πέτυχαν κάπου οι παπαράτσι.

Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών οι άνθρωποι που γνώριζαν αυτή τη σχέση. Ήθελα να την κρατήσω για εμένα. Παρ’ όλο αυτά, είχε έρθει στην πόλη μου, την Αλεξανδρούπολη. Για να τον πάω στον τόπο καταγωγής μου και να κυκλοφορούμε μαζί, πάει να πει ότι ήταν μια σοβαρή σχέση γιατί δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Δεν σου κρύβω, μάλιστα , πως όταν χωρίσαμε έκανα έξι μήνες να πάω στην Αλεξανδρούπολη. Περίμενα να ξεχαστεί γιατί ντρεπόμουν να με ρωτάνε τι έγινε και δεν είμαστε πια μαζί.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Πηγή Δεβετζή: «Από τον πρώην άντρα μου δεν θέλω να υπάρχει τίποτα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ!»

«Χείμαρρος» η Δεβετζή για τον Πετρούνια: «Δεν χρειάζεται να γίνει μια πανδημία κακοποιήσεων»!

J2US: Πηγή Δεβετζή: Η αφιέρωση πίσω από το τραγούδι που ερμήνευσε στο πλατό του σόου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved