Josephine: Κι όμως βαφτίστηκε πριν από τρία χρόνια και αυτός είναι ο λόγος
Showbiz

Josephine: Κι όμως βαφτίστηκε πριν από τρία χρόνια και αυτός είναι ο λόγος

Η Josephine έχει όλα τα στοιχεία μιας αληθινής pop star.

Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την αλλαγή της τα τελευταία χρόνια και για την απόφαση της να βαφτιστεί στα 25 της.

Όλοι λένε πόσο έχεις αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Τι συνέβη;

Χαίρομαι που το διαπιστώνετε γιατί όντως έχω αλλάξει! Είχα μια πολύ γεμάτη χρονιά: Κυκλοφόρησα τον πρώτο προσωπικό μου δίσκο από την Ρanik Records με τίτλο «100%», τα τραγούδια μου πήγαν εξαιρετικά καλά, κέρδισα το «Just the 2 οf us», πήρα δύο σημαντικά βραβεία στα ΜΑD Video Music Awards και μπήκα σε billboard στην Time Square! Τι άλλο να ζητήσω; Μέσα σε όλα αυτά, όμως, είχα την ευκαιρία να επικεντρωθώ στην αυτοβελτίωση μου. Νιώθω τυχερή που κατάφερα να τα βρω με τον εαυτό μου και όρισα τις αλλαγές που θέλω να κάνω στη ζωή μου.

Το περιγράφει σαν να ήσουν άλλος άνθρωπος πριν.

Τώρα είμαι όντως μια άλλη! Ήταν μια εσωτερική ανάγκη μου. Όλα ξεκίνησαν όταν βαφτίστηκα χριστιανή ορθόδοξη, πριν από τρία χρόνια. Από εκεί και πέρα άλλαξα εντελώς. Είναι από τα πιο σημαδιακά πράγματα που μου έχουν συμβεί. Ήταν σαν να μου ήρθε το φως - έφυγαν όλες οι φοβίες μου. Είδα πιο καθαρά το στόχο μου.

Πώς και δεν βαφτίστηκες όταν ήσουν μωρό;

Οι γονείς μου ήθελαν να με αφήσουν να επιλέξω μεγαλώνοντας η ίδια τη θρησκεία που θέλω να ακολουθήσω! Είμαι μισή Γερμανίδα και μισή Λιβανέζα. Η μαμά του μπαμπά μου, βέβαια, είναι Ελληνίδα και εγώ γεννήθηκα εδώ και μεγάλωσα μεταξύ Γερμανίας, Νέας Υόρκης και Αθήνας. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 7 και αποφασίσαμε να μείνω με τον μπαμπά μου. Οταν έγινα 14 ετών η μαμά μου μετακόμισε στην Αμερική - θυμάμαι έκανα δύο χρόνια να τη δω. Έμαθα και κέρδισα πάρα πολλά από αυτή την κατάσταση, γιατί γνώρισα από μικρή τον κόσμο, έμαθα να είμαι open minded, να μην ακολουθώ τα στερεότυπα.

Αντιμετώπισες και κάποιες δυσκολίες μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση;

Όπως όλα τα παιδιά που μεγαλώνουν με χωρισμένους γονείς. Το κύριο θέμα μου ήταν ότι είχα διάσπαση προσοχής. Μπορεί να ήθελα να διαβάσω αλλά να ξέχναγα τα βιβλία μου. Να ήμουν στο σπίτι της μαμάς μου και να νόμιζα ότι ήμουν στου μπαμπά μου. Ήμουν συνεχώς αφηρημένη, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ σε τίποτα. Όταν τελείωσα το σχολείο σπούδασα Marketing αλλά η καρδιά μου ανήκε αλλού! Με θυμάμαι να τραγουδάω κρυφά στο γραφείο του μπαμπά μου όταν έλειπε. Ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι αλλά δεν τολμούσα να το παραδεχτώ. Η μαμά μου ήταν τραγουδίστρια - αυτό ήταν το επάγγελμα της, όπως και του δεύτερου άντρα της. Μεγάλωσα λοιπόν σε ένα μουσικό σπίτι, είχαμε δικό μας στούντιο, έκαναν σπικάζ για το ραδιόφωνο. Οπότε από 8 χρόνων πήγαινα μαζί της στα μαγαζιά που εργαζόταν, κάποιες φορές κοιμόμουν στο αμάξι - θυμάμαι να κάνω Πρωτοχρονιές μέσα στο αυτοκίνητο. Το είχα βιώσει όλο από μέσα και έλεγα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνω τραγουδίστρια. Μου έλειπε πάντα πολύ η μαμά μου και θεωρούσα ότι η μουσική είναι αυτή που την «έκλεβε», οπότε την απέρριπτα ως επάγγελμα.

Πες μας για την απόφαση σου να βαφτιστείς στα 25.

Το σκεφτόμουν και μικρότερη, αλλά δεν έγινε. Στα 25 μου όμως είχα πολύ έντονη την επιθυμία να το κάνω. Μου ήρθαν και κάποια σημάδια - πιστεύω πολύ στον Αγιο Νεκτάριο, χωρίς να τον γνωρίζω μέχρι τότε. Μου δημιουργήθηκε η ανάγκη και έκανα κατήχηση τέσσερις μήνες. Ήταν σαν να ωρίμασα ξαφνικά, ήταν η αφορμή για να κάνω την αλλαγή που πάντα ήθελα. Ήρθε το φως στη ζωή μου. Μέχρι τότε δεν μπορούσα καν να πω στον εαυτό μου ότι ασχολούμαι επαγγελματικά με το τραγούδι, ενώ είχα κάνει ήδη αρκετά πράγματα στη μουσική. Αμέσως μετά τη βάφτιση μου ήρθε το «Μάγια», το τραγούδι μου που έγινε μεγάλο hit, και έτσι συνειδητοποίησα τι είναι αυτό που αγαπώ και θέλω να κάνω. Μέχρι τότε είχα μια φοβία, μια αβεβαιότητα. Έψαχνα τον εαυτό μου.

Τι σε κινητοποίησε και θέλησες να αλλάξεις τη ζωή σου;

Μια σειρά γεγονότων μέσα από τις προσωπικές σχέσεις μου. Είχα αφήσει τον εαυτό μου να σπαταλάει ενέργεια σε ανθρώπους που ίσως δεν το άξιζαν. Τελικά κατάλαβα ότι πρέπει να δώσω βαρύτητα στον εαυτό μου. Θέλει πολλή δουλειά, διαβάζω πολλά βιβλία, κάνω αυτοβελτίωση και προσπαθώ, να εξελίσσομαι. Είχα φόβο απέναντι σε όλα - και στη δουλειά. Έλεγα ότι είμαι τραγουδίστρια λίγο «σιωπηλά». Δεν είχα αυτοπεποίθηση. Ένιωθα μια συστολή.

Πηγή: DownTown

Διαβάστε επίσης:

Josephine για Mad Clip: «Νόμιζα ότι ήταν ψέμα, αρνιόμουν να το δεχτώ... Θα τον θυμάμαι για πάντα»

Josephine: Την έχουν για... παλιόπαιδο; Η ηλικία, τα κιλά, η Eurovision και το ελληνικό όνομά της!

Mad Clip: Η Josephine αποχαιρετά τον συνεργάτη της με ένα αδημοσίευτο βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved