Νεφέλη Κουλούρη: «Επιλέγω να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή»
Showbiz

Νεφέλη Κουλούρη: «Επιλέγω να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή»

Η Νεφέλη Κουλούρη είναι μία ηθοποιός αεικίνητη, ευαίσθητη και γεμάτη όνειρα, που ήρθε πάνω σε αυτή την γη για να τα πραγματοποιήσει.

Η Νεφέλη Κουλούρη σε συνέντευξή της μίλησε για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και να υιοθετήσει άλλο ένα αλλά και για πώς διαχειρίζεται την δημοτικότητά της.

Έχετε δηλώσει ότι θα θέλατε να κάνετε ένα παιδί, και να υιοθετήσετε άλλο ένα; Πόσο εφικτό είναι αυτό στην Ελλάδα;

Είναι ένα μακρινό όνειρο για μένα ακόμη αλλά ναι, αυτή θα ήταν μια μεγάλη μου επιθυμία. Είναι πολύ δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Η αγάπη που θέλει να δώσει ένας υποψήφιος γονέας δεν πρέπει να μετριέται μόνο με τα χρήματα που έχει στο πορτοφόλι του. Φυσικά ένα παιδί έχει ανάγκες και πρέπει να υπάρχουν τα εχέγγυα του μέλλοντος του, όμως η αυστηρότητα πρέπει να εξαντλείται κατά τη γνώμη μου στο ψυχολογικό προφίλ των ατόμων που θέλουν να αναλάβουν το μεγάλωμα ενός παιδιού και όχι στο κοινωνικό τους status.

Τι θα λέγατε στις γυναίκες που σκέφτονται να υιοθετήσουν παιδάκι;

Ακούραστα, να προσπαθούν μέχρι να το πετύχουν. Είναι μια χρονοβόρα και επίπονη διαδικασία αλλά να μη χάνουν ποτέ το κουράγιο τους. Και κάποια στιγμή θα καταφέρουν να αποκτήσουν το «παιδί της καρδιάς» τους. Είτε αυτό έρθει μέσα από υιοθεσία, είτε μέσα από αναδοχή, είτε στέλνοντας χρήματα σε ένα παιδί στην Αφρική και αποκτώντας επαφή μαζί του. Η αγάπη είναι για να μοιράζεται.

Πώς διαχειρίζεστε την δημοτικότητά σας και πόσο εύκολο είναι να θέσετε όρια σ’ αυτό;

Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Ανέκαθεν μου άρεσε να συνομιλώ με ανθρώπους, πόσο μάλλον τώρα που αντικείμενο συζήτησης γίνεται μια πολύ αγαπημένη μου δουλειά. Ζω φυσιολογικά, δεν τίθεται θέμα ορίων σε καμία περίπτωση. Το συντριπτικό ποσοστό των ανθρώπων που θα με προσεγγίσουν είναι ευγενέστατοι. Ούτε θέμα διαχείρισης τίθεται. Είμαι η ίδια γυναίκα με πριν, απλώς τυχαίνει πλέον κάποιες φορές να μου χαμογελούν περισσότερο.

Υπήρξε περίοδος που νιώσατε μειονεκτικά ή αδικημένη από την δουλειά σας;

Αυτή η δουλειά έχει πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Όμως, δεν επιλέγω ποτέ να μεμψιμοιρώ, μόνο να παλεύω για το καλύτερο.

Για το φαινόμενο #metoo τι γνώμη έχετε;

Ένας καλλιτέχνης για να έχει το δικαίωμα να αποκαλείται έτσι, δεν πρέπει ποτέ να βιάζει, να εκβιάζει, να εξευτελίζει, να εκφοβίζει και να πατάει πάνω στα όνειρα νέων ανθρώπων. Ένας καλλιτέχνης για να μπορέσει να ανθίσει, δεν πρέπει ποτέ να του συμβούν όλα τα παραπάνω. Είμαι στο πλευρό όλων των ανθρώπων που μίλησαν, που βρήκαν το κουράγιο. Και είμαι ευγνώμων.

Έχετε βιώσει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό;

Όχι, δεν έχω βρεθεί ποτέ σε μια τόσο ακραία κατάσταση. Μόνο από τύχη θα πω. Από τίποτε άλλο.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει στην ζωή σας και πόσο σας επηρεάζει;

Είναι πηγή ζωής, έμπνευσης και δημιουργίας. Ο έρωτας ενέχει μια διαρκή κίνηση. Ρίσκο και αδρεναλίνη. Αν είχε πρόσωπο θα ήταν δύο αναβάτες πάνω σε μια μηχανή αγκαλιασμένοι να τρέχουν πάνω σε έναν φαρδύ έρημο δρόμο μέρα μεσημέρι. Δεν τους βλέπει κανείς και δεν βλέπουν κανέναν. Κάτω απ’ τον ήλιο.

Αυτή την στιγμή είστε ερωτευμένη ; Κι αν ναι, πώς βιώνετε τον έρωτα και την αγάπη με τον σύντροφό σας σε καιρούς covid;

Επιλέγω να μην μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Ωστόσο, η πανδημία και η κόπωση που προκλήθηκε με τον εγκλεισμό, την έλλειψη ελευθερίας, την ανεργία, έβγαλε σε σημεία, τον χειρότερό μας εαυτό. Θέλει πολλή δουλειά λοιπόν να αντέξεις τη συνύπαρξη με έναν άλλον άνθρωπο και ιδιαίτερα σε τέτοιους καιρούς. Πολλές φορές μέσα στην καραντίνα, δεν αντέχαμε τον ίδιο μας τον εαυτό.

Πηγή:Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Νεφέλη Κουλούρη: «Έχω δεχτεί ψυχολογικό πόλεμο από συνεργάτες»

Νεφέλη Κουλούρη: «Όταν βγούμε από την πανδημία, θα έρθει και η οικονομική εξαθλίωση»

Άγριες Μέλισσες: Νεφέλη Κουλούρη: «Βαπτίστηκα 5,5 ετών, για να θυμάμαι το μυστήριο»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved