Η Γεωργαντή στο gossip-tv:«Χαίρομαι που αρέσει στον κόσμο το χιούμορ μου, πετάω στα ουράνια με αυτό»
Showbiz

Η Γεωργαντή στο gossip-tv:«Χαίρομαι που αρέσει στον κόσμο το χιούμορ μου, πετάω στα ουράνια με αυτό»

Η Μαριάννα Γεωργαντή μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το DWTS, για τις κριτικές, ενώ δεν δίστασε να μάς αποκαλύψει και τον επόμενο χορό που θα απολαύσουμε στο σόου.

Η Μαριάννα Γεωργαντή είναι μόλις 22 ετών και έχει κατέβει στο dance floor του διαγωνισμού χορού DWTS με πολλά όνειρα και κυρίως με την ανάγκη να αποδείξει ότι το μικρό της ηλικίας της δεν στέκεται εμπόδιο στο να πραγματοποιήσει μία νέα κοπέλα τα όνειρά της γιατί όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους συχνά: «Τα όνειρα δεν έχουν αριθμούς».

Η Μαριάννα εδώ και καιρό έχει κερδίσει το δικό της κοινό αφού είναι η viral δημοσιογράφος, που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο και τις έξυπνες ατάκες της.

Η νεαρή δημοσιογράφος μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το DWTS, για τις κριτικές, ενώ στη συνέχεια, μάς αποκάλυψε και τον επόμενο χορό που θα απολαύσουμε την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου.

Τι σας έκανε να πείτε ναι στο «Dancing with the stars»;

Όταν σε πιστεύουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μακρά εμπειρία στηn τηλεόραση, όπως οι άνθρωποι του καναλιού, είναι μεγάλη τιμή. Μπορώ όμως να πω ότι εκείνη που μου άλλαξε τη γνώμη, γιατί δεν κρύβω ότι στην αρχή δεν ήθελα, ήταν η Νάνσυ Αντωνίου. Την ρώτησα να πάω ή να μην πάω γιατί είπα όχι και μου απάντησε "πάρε τους τηλέφωνο και πες ναι’’. Οπότε εκείνη ήταν που με ώθησε».

Εμείς σαν τηλεθεατές βλέπουμε ότι κάθε εβδομάδα δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και ότι προσπαθείς αρκετά, σας στεναχωρούν οι αρνητικές κριτικές;

«Να σου πω την αλήθεια δεν με στεναχωρούν οι κριτικές γιατί χαίρομαι που στον κόσμο αρέσει το χιούμορ μου και με κρατάει στο σόου. Είναι τόσο μεγάλη η χαρά μου για αυτό, που ο κόσμος με κάνει να πετάω στα ουράνια. Ακούω τους κριτές όσο αναφορά τα βήματα».

Αγαπημένος χορός μέχρι τώρα;

«Μου αρέσουν τα λάτιν γιατί κουνάς το σώμα σου στους γρήγορους και έντονους ρυθμούς. Ο coach μου, μού λέει συνέχεια μην είσαι τόσο sexy και εγώ καταπιέζομαι ώστε να μην βγάλω το sexy μου στυλ».

Αγαπημένο ζευγάρι από το DWTS;

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Τζώρτζια Γεωργίου, ο Έντουαρντ αλλά μου αρέσει αρκετά και η Βασιλική Μιλλιούση καθώς μπορεί να συνδυάσει τις αθλητικές της δυνατότητες με τον χορό, αυτό είναι καταπληκτικό. Θαυμάζω όμως περισσότερο από όλα την Μπέσσυ Αργυράκη, την οποία έχω ψηφίσει κιόλας. Κάνουμε μαζί πρόβες, τη θαυμάζω, γελάμε και περνάμε τέλεια».

Αγχώνεσαι όταν βγαίνεις στη σκηνή για να χορέψεις;

Όχι καθόλου, μόνο που τρέμουν τα χέρια μου και ζαλίζομαι, νομίζω ότι θα λιποθυμήσω (γέλια)

Επόμενος χορός;

Το αποκαλύπτω πρώτη φορά σε εσάς. Με τον καβαλιέρο μου, Σπύρο Παυλίδη θα χορέψουμε ευρωπαϊκό τάνγκο.

Διαβάστε επίσης:

Κάτι ξαναψήνεται: Η Σπυροπούλου έδωσε μαγειρικά tips και το Twitter... ξεσάλωσε!

Style me Up: Η επική τούμπα της Ραμόνα Βλαντή και τα γέλια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (Video)

Γιώργος Θεοφάνους: «Eίδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται τα παιδιά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved