Συγκλονίζει η Βρανά: «Είμαι ανάπηρη. Δεν χάθηκε ο κόσμος» - Ο άνθρωπος που την κάνει να... κλαίει!
Showbiz

Συγκλονίζει η Βρανά: «Είμαι ανάπηρη. Δεν χάθηκε ο κόσμος» - Ο άνθρωπος που την κάνει να... κλαίει!

Η Κατερίνα Βρανά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της που της άλλαξε τη ζωή και την άφησε σε αναπηρικό καροτσάκι. 

Η γνωστή comedian παραδέχτηκε: "Είμαι καλά. Η υγεία μου βελτιώνεται όλο και περισσότερο. Μιλάω όλο και πιο καθαρά, όλο και πιο γρήγορα".

Αναφερόμενη στην περιπέτεια της υγείας της που λίγο έλειψε να της στερήσει τη ζωή, είπε: "Το 2017 έπαθα διάτρηση εντέρου, που οδήγησε σε σηψαιμία και στη συνέχει σε σηπτικό σοκ, σχεδόν πέθανα".

Η Κατερίνα Βρανά συνέχισε μιλώντας για την κατάστασή της σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Η αναπηρία δεν είναι κάτι κακό. Είναι μία κατάσταση. Δεν είναι ανάγκη να κρυβόμαστε ούτε από αυτό, ούτε από την λέξη αναπηρία".

Η ίδια παραπονέθηκε και για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι με ειδικές ανάγκες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία αποκαλύπτοντας: "Πήγα στη Ρώμη ως ανάπηρη και μου βγήκε η πίστη. Οι αρχαίες πόλεις έχουν στενούς δρόμους, χάλια πεζοδρόμια και ο κόσμος παρκάρει όπου να 'ναι'".

Η Κατερίνα Βρανά επίσης μίλησε και για την έλλειψη αυτοσαρκασμού στην Ελλάδα αναφέροντας την ενόχληση κάποιων όταν η ίδια αναφέρεται στον εαυτό της ως "ανάπηρη". Η γνωστή comedian είπε: "Είμαι ανάπηρη. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Μου είπαν ότι δεν είναι σωστό να αυτοσαρκάζομαι, λέγοντας πως είμαι 'ανάπηρη'. Αυτός είναι ο επιστημονικός ιατρικός όρος, αυτό είμαι... Έπαιξα με την ατάκα της Τζένης Μπότση γράφοντας στον Κώστα Μακεδόνα 'τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η ανάπηρη;" και πολλοί ενοχλήθηκαν έντονα".

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, που συμπρωταγωνιστεί μαζί της στην παράσταση «Florence, η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη», της έκανε μια ευχάριστη έκπληξη και εξήγησε τον λόγο που επέστρεψε ο ίδιος μετά από 7 χρόνια στο θέατρο, αλλά και γιατί αυτός ο ρόλος ταιριάζει γάντι στην Κατερίνα Βρανά.

Δείτε το βίντεο με την τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη στην εκπομπή και όσα είπε για την Κατερίνα Βρανά:

Διαβάστε επίσης:

Βαρυμπόμπη: Ώρες αγωνίας για την Κατερίνα Βρανά: «Είμαι με την ψυχή στο στόμα»

Μπότση-Μιχαλάς: Βάφτισαν την κόρη τους! Η επώνυμη νονά και οι πρώτες φωτό από τη βάφτιση!

Κατερίνα Βρανά: Η μάχη με τη σηψαιμία, η παράλυση και η τύφλωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved