Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου ήρθαν οι ευκαιρίες, τις «άρπαξα» και δούλεψα σκληρά»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μου ήρθαν οι ευκαιρίες, τις «άρπαξα» και δούλεψα σκληρά»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη αυτή τη περίοδο δουλεύει σε πυρετώδεις ρυθμούς.

Η γοητευτική ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την παράσταση «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων» στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και για τις διαφορές ανάμεσα στην τηλεόραση και το θέατρο.

Είναι μία περίοδος που δουλεύεις με πυρετώδεις ρυθμούς, καθώς για 2η φορά στην πορεία σου πρωταγωνιστείς στο θέατρο. Πώς πήρες την απόφαση να πεις το «ναι» στο έργο «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων»;

Ήθελα πάντα, όμως οι τηλεοπτικές μου υποχρεώσεις στο παρελθόν δεν μου το επέτρεπαν. Τα γυρίσματα διαρκούσαν 16 ώρες. Παράλληλα, ήμουν άπειρη, οπότε δεν μπορούσα να ία συνδυάσω όλα. Φέτος, λοιπόν, καθώς δεν είχα γυρίσματα το καλοκαίρι, έκανα περιοδεία με την «Αντιγόνη». Γνώρισα και συνεργάστηκα με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, ο οποίος με πήρε τον Σεπτέμβριο και μου πρότεινε τον ρόλο στην παράσταση «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων». Στην αρχή σκέφτηκα πώς θα τα προλάβω όλα, όμως ευτυχώς η παράσταση ανεβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οπότε είπα να το κάνω, πέρασα από οντισιόν του σκηνοθέτη, γνώρισα την υπόλοιπη ομάδα και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά.

Πώς βιώνεις αυτή την «πρωτόγνωρη» για σένα εμπειρία;

Νομίζω δεν θα μπορούσα να τη βιώνω με ωραιότερο τρόπο. Είναι μία υπέροχη ομάδα, με την οποία δημιουργώ και μαθαίνω. Είναι μεγάλο μάθημα για μένα οι πρόβες, οι ώρες πάνω στο σανίδι, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μου Αλέξανδρο Σωτηρίου που με εμπιστεύτηκε. Με πήρε από το χέρι και με έκανε να νιώσω ασφάλεια.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες διαφορές ανάμεσα σε θέατρο και τηλεόραση για σένα;

Στο θέατρο βιώνεις αυτή την υπέροχη επαφή με το κοινό, είσαι στη σκηνή και αισθάνεσαι την ενέργεια ίου κόσμου που σε παρακολουθεί. Επίσης, απολαμβάνεις τους χρόνους, δεν υπάρχει η βιασύνη της τηλεόρασης να βγάλεις μέσα σε μία μέρα τόσα επεισόδια. Ειδικά στις πρόβες, ο χρόνος δημιουργίας και ανάκτησης ήταν για μένα εξαιρετικά σημαντικός.

Κοινή αφετηρία υπάρχει;

Για μένα, ναι! Και στα δυο βούτηξα στα Βαθιά. Τόσο στην τηλεόραση, τότε, με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», όσο και τώρα με ένα δύσκολο έργο όπως ο «Αγώνας Νέγρου και Σκύλων», έπεσα στα πολύ βαθιά. Έπρεπε και στις δύο περιπτώσεις να δουλέψω σκληρά.

Σε ευνόησε το γεγονός ότι είχες τηλεοπτική εμπειρία; Η τηλεόραση και δη το καθημερινό είναι κάτι απαιτητικό...

Πιστεύω ναι, το καθημερινό σίριαλ είναι σκληροπυρηνικό, οι απαιτήσεις είναι πολλές, οπότε είχα μάθει να δουλεύω πολύ σκληρά. Εμαθα στην πειθαρχία, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο θέατρο.

Σε ένα διάστημα λίγων ετών έχεις κάνει πολλά πράγματα. Περίμενες αυτή την εξέλιξη;

Νιώθω ευγνώμων γιατί μου ήρθαν οι ευκαιρίες, τις «άρπαξα» και δούλεψα σκληρά. Ομως, δεν επαναπαύτηκα, υπάρχει πολλή κούραση και δουλειά από πίσω. Δουλεύω non stop.

Πηγή:TVΤύπος

Διαβάστε επίσης:

Ντόρα Μακρυγιάννη: Λατρεύει το total black look και αυτός είναι ο λόγος!

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η δουλειά που έκανε πριν γίνει ηθοποιός και μας άφησε... άφωνους! (video)

Η αγανάκτηση της Μακρυγιάννη: «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved