Σασμός: Ο έρωτας της Άσπας με ηθοποιό, η ηλικία και η εξομολόγηση για τον θάνατο που τη στιγμάτισε
Showbiz

Σασμός: Ο έρωτας της Άσπας με ηθοποιό, η ηλικία και η εξομολόγηση για τον θάνατο που τη στιγμάτισε

Σασμός: Ένα από τα πρόσωπα που έχουμε λατρέψει στη σειρά είναι αναμφίβολα η Άσπα. Μια γυναίκα παραμελημένη από τον σύζυγό της, μια γυναίκα δουλευταρού και με τον καημό να γίνει μητέρα. Είναι η Βέρα Μακρομαρίδου, μια αξιόλογη ηθοποιός με μακρά θεατρική πορεία που μοιράζεται τη ζωή της με τον επίσης ηθοποιό σύντροφό της

Η ηλικία και ο ρόλος στο Σασμό

Η Βέρα Μακρομαρίδου είναι 31 ετών και είναι μεγαλωμένη σε μια γειτονιά της Αθήνας. Στη σειρά υποδύεται την Άσπα Μιχελάκη

Τρίτη εξαδέλφη της Αργυρώς και έμπιστη φίλη της. Επέστρεψε με την οικογένειά της πριν 8 χρόνια από την Αυστραλία, παντρεύτηκε με τον Κώστα και τώρα διατηρούν μαζί μια καντίνα λίγο έξω από το χωριό. Η Άσπα είχε παράνομη σχέση με τον Στεφανή Σταματάκη και γενικότερα ο γάμος της με τον Κώστα περνά μεγάλη κρίση. Σίγουρα η συνέχεια έπεται πολύ ενδιαφέρουσα!

Η σχέση με πρωταγωνιστή της σειράς Ήλιος

Πρόσφατα η κούκλα Βέρα Μαρκομαρίδου, καλεσμένη στην εκπομπή Dot. μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και αποκάλυψε on air ότι είναι ζευγάρι με πρωταγωνιστή από τη σειρά Ήλιος και πιο συγκεκριμένα με τον ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου!

«Ο σύντροφός μου χάρηκε όταν με πήραν στον “Σασμό”. Είναι του χώρου και είμαστε ενάμιση χρόνο μαζί. Δεν το έχουμε κρυφό αλλά εκείνος είναι πιο αντιστάρ. Είναι ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου», είχε πει.

Ο θάνατος που την στιγμάτισε

Η Βέρα είχε μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, τον οποίο έχασε όταν εκείνη ήταν 20 ετών.

«Έχω χάσει τον πατέρα μου όταν ήμουν 20 ετών. Ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός στο να ακολουθήσω το επάγγελμα της ηθοποιού γιατί καταλάβαινε ότι δεν το γλιτώνει, η μαμά μου ήταν πιο συγκρατημένη γιατί φοβόταν. Όταν της είπα, χάρηκε πολύ… Μου λείπε ο μπαμπάς μου σε στιγμές, αλλά οκ. Λες… Τι με ρωτάτε… Λες ότι 10 χρόνια ζω με αυτό και οκ… Θα πάρω τη μαμά μου, θα πάρω τον αδερφό μου, θα πάρω την κολλητή μου, υπάρχουν άνθρωποι να πάρεις τηλέφωνο», είχε εξομολογηθεί με δάκρυα στα μάτια για την απώλεια του.

Η Βέρα έχει συμμετάσχει επίσης στη σειρά «Η Φαμίλια» ενώ έχει πλούσια πορεία στο σανίδι

Δες φωτογραφίες από το υπέροχο Instagram της

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Η πρόταση του Μαθιού στη Βασιλική θα σημάνει την αρχή του τέλους;

Εριέττα Μανούρη: Ο έρωτας με τον Νικηφόρο, το παρατσούκλι «Τάκης» και η σεξουαλική παρενόχληση

Σασμός spoiler: Η Καλλιόπη μαθαίνει ότι ο Μαθιός έγινε φονιάς για τα μάτια της Βασιλικής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved