Εριέττα Μανούρη: Ο έρωτας με τον Νικηφόρο, το παρατσούκλι «Τάκης» και η σεξουαλική παρενόχληση
Showbiz

Εριέττα Μανούρη: Ο έρωτας με τον Νικηφόρο, το παρατσούκλι «Τάκης» και η σεξουαλική παρενόχληση

Σασμός: Ένα κορίτσι που το φωνάζουν «Τάκη», ένα κορίτσι πολύ ερωτευμένο με τον Νικηφόρο από τις Άγριες μέλισσες, ένα κορίτσι ταλαντούχο που φέτος απολαμβάνουμε στο Σασμό. Αυτή είναι η Εριέττα Μανούρη.

Ο ρόλος στο Σασμό

Η Σεμίνα γνωρίζεται με τον Πέτρο Βρουλάκη εντελώς τυχαία και ενώ στην αρχή φαίνεται πως θα είναι κι αυτή μια επιπόλαιη σχέση, όπως συνηθίζει να κάνει ο Πέτρος, καταλήγει να είναι ένας δυνατός και σημαντικός έρωτας. Όμως τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα αφού και οι δύο έχουν «σκιές» του παρελθόντος να τους κυνηγούν…

«Είναι δύο σκηνές που με σόκαραν. Η μία είναι με τον Διονύση και είναι ερωτική, αλλά όχι με την καλή έννοια. Δυσκολευτήκαμε πολύ να τη γυρίσουμε, αλλά θεωρώ ότι είναι καλό να δείξουμε πως έρχεται η λύτρωση μετά. Η άλλη σκηνή είναι με τη μητέρα μου και είναι η πιο σημαντική σκηνή που θέλω να γυρίσω και αφορά το παρελθόν της και είναι πολύ έντονη», έχει πει η ίδια

Ο έρωτας με τον τηλεοπτικό Νικηφόρο από τις Άγριες Μέλισσες

Πρωταγωνιστούν σε δυο πολύ δυνατές σειρές, δυο σειρές που επιβεβαιώνουν το ωραίο και δημιουργικό αυτό άνοιγμα που γίνεται στη μυθοπλασία, βάζοντας πια στην άκρη μίζερες και «κομμένες» δουλειές. Ένα ζευγάρι στη ζωή, που τηλεοπτικά συναντήθηκε και στο Διαφάνι πριν εμείς μάθουμε πως είναι μαζί.

Τόσο ο πρωταγωνιστής των Άγριων Μελισσών, Αναστάσης Ροιλός όσο και η πρωταγωνίστρια του Σασμου, Εριέττα είναι αυτό που λέμε τα «next big things» της νέας γενιάς ηθοποιών και είναι μαζί και μάλιστα φουλ ερωτευμένοι!

«Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση, να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου. Όταν το βιώνεις από μέσα είναι λίγο άσχημο, να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν. Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν το διατυμπανίζω, αλλά από εκεί και πέρα αν κάποιος με πετύχει κάπου με τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να συνεχίζω εγώ με τα λεγόμενά μου ή τις πράξεις μου».

Oι φίλοι την φωνάζουν «Τάκη»

«Από τη μία είμαι… Τάκης, που με φωνάζουν οι φίλοι μου και από την άλλη ξέρουν ότι είμαι υπερευαίσθητη, θέλω δηλαδή και το χάδι πολύ. Επιλέγω εγώ πού θα δείξω την κάθε πλευρά. Μόνο επιφανειακά ταιριάζω με την Ιωάννα στην “Αγγελική”. Δεν είναι φυσιολογικό επειδή ο κόσμος με βλέπει στην τηλεόραση, να ξέρει και τι κάνω σπίτι μου.»!

Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση πάνω στη σκηνή

«Στη δική μου περίπτωση δεν μιλάμε για κάτι τόσο επώδυνο που να με σημάδεψε με κάποιον τρόπο. Έχουμε ακούσει ιστορίες γυναικών και αντρών αρκετά τραυματικές και πολύ άσχημες. Εγώ μέσα απ’ αυτήν την εμπειρία βγήκα πιο δυνατή, γιατί έμαθα πως να διαχειρίζομαι κάποια άτομα και συγκεκριμένες καταστάσεις εντός ή εκτός χώρου. Ο λόγος που το μοιράστηκα ήταν για να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο που του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο. Αυτό το πράγμα σε τρώει μέσα σου βαθιά και μόνο τοξικό μπορεί να είναι. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις τη δύναμη να πεις «τέλος» με ό,τι επιπτώσεις θα έχει αυτό.».

Διαβάστε επίσης

Μανούρη-Ροϊλός: Οι κοινές πόζες του ζευγαριού και το πουκάμισο του Αναστάση που τράβηξε τα βλέμματα

Σασμός: Αυτές οι δύο σκηνές σόκαραν την «Σεμίνα» (Video)

Αναστάσης Ροϊλός: Ανέβασε την πρώτη φωτό με την σύντροφό του, Eριέττα και είναι… happy together

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved