Καλομοιράκης στο gossip-tv: Το νέο βήμα,η είσοδος στη σειρά του Ρώμα&το επικό περιστατικό στο «Καφέ»
Showbiz

Καλομοιράκης στο gossip-tv: Το νέο βήμα,η είσοδος στη σειρά του Ρώμα&το επικό περιστατικό στο «Καφέ»

Ο Αντώνης Καλομοιράκης ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το «Καφέ της Χαράς» όπου υποδύθηκε τον αστυνομικό μίλησε για όλα στο gossip-tv.gr.

Τον συνάντησα στο θέατρο Alhambra λίγο πριν την πρόβα του για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».
Ο Αντώνης Καλομοιράκης είναι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου... η χαρά της ζωής!
Ο ίδιος μου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» περιγράφοντάς μου μάλιστα και ένα αστείο περιστατικό στα γυρίσματα, μίλησε για το θέατρο καθώς φέτος μπορεί το κοινό να τον απολαύσει σε δύο παραστάσεις, για το νέο του βήμα μιας και κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγραψε σενάριο για ένα σήριαλ ενώ παράλληλα μου αποκάλυψε ότι θα τον δούμε και σε ρόλο - έκπληξη στη νέα τηλεοπτική σειρά που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέντευξη...

Ο Αντώνης Καλομοιράκης.
  • Συμμετέχεις στην παράσταση του Χάρη Ρώμα «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Μίλησε μάς για τον ρόλο σου.

Εγώ υποδύομαι τον Λάζαρο, είναι ένας σερβιτόρος στο Λουτράκι όπου και πηγαίνουν οι ήρωες. Ο Λάζαρος είναι ο απόλυτα φαρσικός ρόλος της παράστασης. Περιπλέκει και μπερδεύει τα πράγματα, τα μπερδεύει, δημιουργεί παρεξηγήσεις οι οποίες ξεγυμνώνουν τους ήρωες από το ψέμα στην αλήθεια και δημιουργεί ένα γαϊτανάκι που οδηγεί την ιστορία όσο πιο κοντά προς τη λύση της.

  • Έχεις κοινά στοιχεία με τον ήρωα που υποδύεσαι; Έχεις την ίντριγκα στη ζωή σου;

Όχι, δεν έχω καμία σχέση με αυτό! Αν έχω κάτι κοινό είναι ότι μου αρέσει πολύ να κάνω τους άλλους να γελάνε.

  • Είσαι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη;

Το πάντα είναι κάτι σχετικό! Είμαι χαρούμενος γενικά και ευγνώμων για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μου. Μ΄αρέσει να μεταδίδω χαρά και γι’ αυτό αγαπάω και πάρα πολύ την κωμωδία.

  • Με αφορμή και τα όσα έχουμε ακούσει τον τελευταίο καιρό για το χώρο του θεάτρου, πόσο σημαντικό είναι να δουλεύεις σε τέτοιες συνθήκες και σε ένα προστατευμένο περιβάλλον;

Δεν συμβαίνει αυτό μόνο στη δική μας δουλειά, το βλέπεις γενικότερα, δυστυχώς. Είναι ευλογία να είσαι σε ένα περιβάλλον προστατευμένος, να μην νιώθεις ποτέ ότι θα έρθεις σε δύσκολη θέση και να ξέρεις ότι πας να κάνεις απλά τη δουλειά σου χωρίς φόβο.

Θα με δείτε και στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα.

  • Σε έχουν τρομάξει αυτά που ακούσαμε; Σου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο;

Όχι δεν μου έχει τύχει όμως βέβαια και σε τρομάζει όλο αυτό. Μας σόκαραν οι καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, παγώσαμε… Ξεκίνησε από τον χώρο του αθλητισμού με τις δηλώσεις της κυρίας Μπεκατώρου αλλά και το θέατρο κάνει μια γενναία απόπειρα να εξιγνιαστεί.

  • Υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι από αυτούς που έχουν καταγγελθεί που τους είχες πρότυπο και γκρεμίστηκαν τα όσα πίστευες γι’ αυτούς;

Είχα διαβάσει κάτι που είχε γράψει ο Οδυσσέας Ιωάννου και συμφωνώ πάρα πολύ με αυτό... «Αν βρίσκεσαι πάνω σε μια βάρκα και πάνω σε αυτή τη βάρκα υπάρχει ένα χειρόγραφο του Σαίξπηρ, αν βουλιάξει η βάρκα και σώσεις το χειρόγραφο, τότε δεν έχει καμία αξία η τέχνη μας». Αν ο βασικός παράγοντας, ο βασικός στόχος της ζωής σου δεν είναι ανθρώπινος τότε δεν έχει καμία σημασία αυτή η δουλειά που κάνουμε. Να βρούμε αυτά που μας φέρνουν πιο κοντά όχι αυτά που μας αποκρύνουν. Το ζήτημα αυτό με τις κακοποιητικές συμπεριφορές είναι ένα καθαρά ζήτημα εξουσίας. Τον αδύναμο θα πρέπει να τον υπερασπίζεσαι πάντα και όχι να του κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη…

  • Θέλω να μου πεις τι γινόταν στο δρόμο όταν κυκλοφορούσες, μετά το Καφέ της Χαράς…

Είναι μια πολύ ευτυχισμένη συγκυρία το Καφέ της Χαράς. Πέρασα δύο πανέμορφα χρόνια. Όσο κουρασμένος κι αν ήμουν, περίμενα με ανυπομονησία να χτυπήσει το ξυπνητήρι να πάω στο γύρισμα.

Το αστείο περιστατικό στα γυρίσματα του «Καφέ».
Ένα φοβερό περιστατικό που είχε συμβεί στα γυρίσματα ήταν όταν ήμασταν όλο το χωριό μαζεμένο κι εγώ είχα απομακρυνθεί κάποια μέτρα. Όλοι περίμεναν να ξεκινήσει τη λήψη. Όπως καθόμουν και περίμενα να μου δώσουν το σύνθημα για να μπω στο πλάνο, έρχονται δύο αστυνομικοί με μια μοτοσυκλέτα, σταματάνε δίπλα μου και μου λέει ο ένας «Τι έγινε, πώς πάει;». Του λέω «γύρισμα»! Και όπως ήταν φυσικό όλοι λυθήκαμε στα γέλια, σταμάτησε το γύρισμα, είχε πάρα πολύ πλάκα.
  • Τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς συνέπεσαν και με την καραντίνα. Πώς ήταν για σένα εκείνη η περίοδος;

Όταν έρχονται τα δύσκολα προσπαθώ να βρω λύσεις. Στην πρώτη καραντίνα κάναμε μία τρέλα με τη φίλη μου την Έφη Δράκου. Ξεκινήσαμε να γράφουμε ένα σενάριο για ένα σήριαλ. Και τώρα έχουμε προχωρήσει και σε συζητήσεις για να βγει.

Από την παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο».
  • Στη νέα σειρά του Χάρη Ρώμα θα σε δούμε;

Θα με δείτε κι εκεί! Θα κάνω ένα πέρασμα και από αυτή τη σειρά. Από αυτά που μου έχει περιγράψει ο κύριος Ρώμας θα είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο. Θα αφήσει σίγουρα αυτό το αποτύπωμα που αφήνουν όλες οι δουλειές του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Είναι μια ιστορία που εκτυλίσσεται στα στούντιο της Finos Films τη δεκαετία του ’60! Θα έχει γέλιο, θα έχει κοινωνικά μηνύματα και σίγουρα θα είναι μία από τις πιο ωραίες τους δουλειές.

  • Κλείνοντας, πού αλλού μπορεί να σε απολαύσει το κοινό;

Από τις 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 21:00, είμαστε στο θέατρο Χυτήριο στην παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο», σε δικό μου κείμενο και σκηνοθεσία. Είμαι πάρα πολύ περήφανος γι’ αυτή τη δουλειά. Το κάνω με 4 νέους ηθοποιούς που είναι πολύ ταλαντούχοι και πιστεύω θα κάνουν σημειώσουν πορεία στο χώρο. Είναι η Τερέζα Καζιτόρη, ο Χρήστος Ματσιαρόκος, ο Νικόλας Παπαδάκης και η Ειρήνη Ιερωνυμάκη. Είναι μια κωμωδία που με ανάλαφρο τρόπο καταπιάνεται με ένα πολύ σοβαρό ζήτημα. Παρότι γράφτηκε το 2019 έρχεται και κουμπώνει με αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην επικαιρότητα. Ξεκινήσαμε από τη Θεσσαλονίκη και πήγαμε πάρα πολύ καλά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Το gossip-tv.gr στα παρασκήνια - Δεν σταματήσαμε να γελάμε!

Καφέ της Χαράς: Μετά το φινάλε της σειράς αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Ποιους είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης; (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved