Ελένη Μενεγάκη: Αυτή η γωνιά του σαλονιού της είναι συγκλονιστική και δεν την είχαμε δει
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή η γωνιά του σαλονιού της είναι συγκλονιστική και δεν την είχαμε δει

Η Ελένη Μενεγάκη πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι στην Κηφισιά μας έδειξε μία αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της στα Μελίσσια, που δεν την είχαμε δει έως τώρα! 

Η παρουσιάστρια και ο Ματέο Παντζόπουλος σύντομα μετακομίζουν στο ολοκαίνουργιο σπίτι τους που με τόση αγάπη και λεπτομέρεια ετοιμάζουν για να στεγάσουν την οικογένειά τους.

Πρόκειται για ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά, όμως προς το παρόν μένουν στα Μελίσσια και η Ελένη μας έδειξε μία εντυπωσιακή γωνιά του κλασσικού σαλονιού της!

Στα Μελίσσια, η διακόσμηση του σπιτιού είναι κλασσική, παραδοσιακή, ενώ απ’ έξω το σπίτι της είναι πέτρινο.

Ο μεγάλος κήπος με την παιδική χαρά είναι σίγουρα το αγαπημένο μέρος της Ελένης αφού λατρεύει να φροντίζει τα δέντρα και τα λουλούδια της και φυσικά να παίζει ή να κάθεται με τα παιδιά της. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει βγάζει με φόντο τον υπέροχο κήπο της.

Όσο για το εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχούν τα καφέ χρώματα, τα έπιπλα από ξύλο, τα μεγάλα χρυσά κάδρα, αφού η Ελένη λατρεύει τις φωτογραφίες, και τα εντυπωσιακά και ακριβά χαλιά. Όμως περνώντας τα χρόνια, η παρουσιάστρια έχει βάλει και κάποιες πιο μοντέρνες πινελιές.

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της και συγκεκριμένα από το σαλόνι της και μία γωνιά που δεν είχαμε δει...

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» με την είδηση που έμαθε on air - «Πάρτε τους παλμούς μου» - Δείτε τι συνέβη

Ελένη Μενεγάκη: Παραλίγο ατύχημα on air – Έβγαλε τις γόβες της και… έβαλε τις φωνές (Video)

«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved