Παπουτσάκη - Σαμαρά - Κατσαφάδου - Ρήγα: Έτσι όπως δεν τις έχετε ξαναδεί - Ποζάρουν με ροζ νυφικά
Showbiz

Παπουτσάκη - Σαμαρά - Κατσαφάδου - Ρήγα: Έτσι όπως δεν τις έχετε ξαναδεί - Ποζάρουν με ροζ νυφικά

Πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της Ρούλας Ρέβη και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Πιστεύοντας πως κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης και όχι μόνο η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού της 25ης Οκτωβρίου, πρέπει να υπενθυμίζουμε σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας. Πρέπει να υπενθυμίζουμε καθημερινά στις γυναίκες να μην φοβούνται και να αντικαθιστούν το φόβο με την πρόληψη.


Οι εταιρείες νυφικών Fedra και Bridalloft στηρίζουν και φέτος το Άλμα ζωής και με την βοήθεια τεσσάρων επώνυμων γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Έτσι και φέτος δημιούργησαν φορέματα και νυφικά σε pink αποχρώσεις, που φορέθηκαν από επώνυμες Ελληνίδες με σκοπό να μεταδώσουν πιο δυνατά την ελπίδα, την πίστη και τα όνειρα σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού. Στόχος είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ως επίσημοι υποστηρικτές στο Άλμα ζωής διαθέτουν τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών καθώς και των ειδικά για αυτόν τον σκοπό σχεδιασμένων αξεσουάρ, κοσμημάτων, ημερολογίων στο Άλμα ζωής.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Η Ευγενία Σαμαρά είναι χειμερινή κολυμβήτρια και πόσταρε φωτό με μαγιό!

Δήμητρα Κατσαφάδου: Θα δώσει το σπίτι της για να γίνει γηροκομείο και θέλει να υιοθετήσει παιδί!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τα ονόματα εκείνων που την παρενόχλησαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved