Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τα ονόματα εκείνων που την παρενόχλησαν
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν αποκαλύπτει τα ονόματα εκείνων που την παρενόχλησαν

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι φιλοξενήθηκε το πρωί του Σαββάτου (30-10) η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο #metoo  ενώ εξομολογήθηκε τον λόγο για τον οποίο δεν αποκαλύπτει τα ονόματα εκείνων που την παρενόχλησαν

Η παρενόχληση

«Δεν είχε νόημα να μοιραστώ την δική μου παρενόχληση. Δεν είναι ενεργοί αυτοί οι δύο άνθρωποι. Αισθάνομαι πως έχω ανοιχτεί στο συγκεκριμένο ζήτημα. Δεν ήταν τυχαίο ότι έγινε την στιγμή που ο κόσμος ήταν πιεσμένος. Τα πράγματα θα αλλάξουν, η νέα γενιά είναι πιο δουλεμένη»

«Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω, όταν άκουσα σκληρές κριτικές. Δεν έχω κάνει ποτέ κάποια άλλη δουλειά. Η δουλειά αυτή για μένα είναι κάτι πολύ παραπάνω, είναι επικοινωνία, έχει χαρά, έχει αγάπη, έχει και άλλα…».

To νέο τραγούδι

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε και για το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Πεταλούδα», το οποίο κυκλοφόρησε στο Youtube και ήδη πάει καλά σε προβολές.

«Είναι ένας δρόμος, που τώρα εξερευνώ. Πάντα μου άρεσε να τραγουδώ και κάνω μαθήματα από μικρή»

«Ναι γιατί όχι; Θα μου άρεσε να κάνω μια μουσική συνεργασία σε έναν χώρο. Ήδη έχω τραγουδήσει σε κάποια live και έχω κάνει μουσικές συνεργασίες σε τίτλους αρχής και soundtracks»

Η κριτική

«Με βασάνιζε πολύ η σκέψη για το τι θα πει ο κόσμος γενικά. Το δουλεύω ακόμα. Η ψυχοθεραπεία και ο χρόνος με βοήθησε να το δω αλλιώς. Κάνω ψυχοθεραπεία συστηματικά 2 χρόνια τώρα. Είναι ένας μακρύς δρόμος, αλλά τελικά αυτό δεν έχει σημασία; Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα και να γινόμαστε καλύτερα», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Διαβάστε επίσης

Παπουτσάκη: Οικογενειακή βόλτα – To casual στιλ και η shopping bag που θα λατρέψεις

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αποκάλυψε το κόστος του ονειρεμένου νυφικού της και πάθαμε πλάκα

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Είμαι άνθρωπος που διατηρεί τις ισορροπίες και τρυφερή, όπως η Μαίρη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved