Κατερίνα Λέχου: "Αυτή τη στιγμή είμαι στην πρώτη γραμμή. Αύριο μπορεί να μην είμαι"
Showbiz

Κατερίνα Λέχου: "Αυτή τη στιγμή είμαι στην πρώτη γραμμή. Αύριο μπορεί να μην είμαι"

Για την ζωή της, τα παιδικά της χρόνια, την επαγγελματική της πορεία, τον έρωτα και τον γάμο μίλησε σε γνωστή ημερήσια εφημερίδα η Κατερίνα Λέχου.

Είναι η δεύτερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας, η οποία μεγάλωσε τα παιδιά της σε ένα «ζεστό» και υγιές περιβάλλον. «Μου άρεσε το διάβασμα. Δεν ήμουν φυτό ή τουλάχιστον δεν είχα ακούσει ποτέ τους συμμαθητές μου να με αποκαλούν έτσι. Καμηλοπάρδαλη με έλεγαν, γιατί στα 12 μου χρόνια είχα ύψος 1.80», θυμάται.

Δεν έκρυψε ποτέ ότι έκανε ψυχανάλυση και μάλιστα για έξι ολόκληρα χρόνια. «Είχα πολλά ερωτήματα και έχω ακόμα πολλά», αποκαλύπτει. Ούτε με την τηλεοπτική επιτυχία της σειράς του Mega «To Νησί», πήραν τα μυαλά της αέρα. «Δεν είμαι αιθεροβάμων. Το αποδέχομαι ως μια πραγματικότητα. Αυτή τη στιγμή είμαι στην πρώτη γραμμή. Αύριο μπορεί να μην είμαι» λέει απλά και προσθέτει ότι αγαπά τον ρόλο της Ελένης. Η Κατερίνα Λέχου μέχρι πριν από λίγα χρόνια έμενε στο πατρικό της σπίτι. Στο προστατευμένο περιβάλλον. «Μάλλον βολικό ήταν αυτό. Αλλά δεν ήταν υγιές», παραδέχεται.

Για την προσωπική της ζωή μιλάει αλλά δεν παρασύρεται. «Δεν την κρύβω αλλά δεν την εκθέτω κιόλας», λέει. «Υπάρχουν πέντε φωτογραφίες όλες κι όλες και ανακυκλώνονται. Έχω συναίσθηση που πάω και τι κάνω. Όταν υπάρχουν φωτογράφοι, τι να κάνω να τον εξαφανίσω τον άνθρωπο;», λέει για τον σύντροφο της.

«Φοβάμαι το γάμο. Φοβάμαι ότι θα χάσω την ελευθερία μου. Ότι θα υποφέρω. Αυτό είναι που δεν έχω ξεπεράσει. Είναι πολύ σοβαρή απόφαση. Δεν θέλω να παντρευτώ και να χωρίσω». Παιδί εκτός γάμου δεν θα έκανε. «Οι προηγούμενες σχέσεις στη ζωή μου δεν ήταν ευνοϊκές, ώστε να γίνει ένα παιδί. Ευτυχώς που δεν έγινε».

Η Κατερίνα δεν φοβάται το θάνατο. «Φοβάμαι τον εγωισμό μου. Αυτός ο μπαμπούλας που ξεφυτρώνει από εκεί που δεν τον περιμένω». Η γοητευτική ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει φάει χυλόπιτα και μοιάζει να το χαίρεται. «Πονάει, αλλά το καταπίνεις. Μαθαίνεις όμως πολύ ωραία πράγματα. Σε μαθαίνει ότι δεν είσαι εσύ το παν». Την απιστία, λέει, δεν ξέρει αν θα την άντεχε αν και συνήθως «στην απιστία παίζουν δυο μπάλα». Αυτό σίγουρα που δεν θα άντεχε είναι ένας αδιάφορος άνθρωπος. Η Κατερίνα Λέχου δεν εγκλωβίζεται στην εικόνα της ωραίας, γοητευτικής γυναίκας και συνειδητά δεν κάνει σχέδια. Για εκείνη τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Εάν κάποιος την έβαζε να ξαναγράψει μια έκθεση για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της στο μέλλον, μάλλον θα έδινε λευκή κόλα. Έχει καταφέρει όμως να γεμίσει τις σελίδες στο τετράδιο της ζωής της μέχρι τώρα.

Πηγή: Δημοκρατία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved