Βασίλης Μπισμπίκης: Το Κομάντα και δράκοι, ο Βόσκαρης και η Δέσποινα Βανδή
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Το Κομάντα και δράκοι, ο Βόσκαρης και η Δέσποινα Βανδή

Ο Βασίλης Μπισμπίκης άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα ως Μάνος Βόσκαρης στις «Άγριες μέλισσες».

Συνεχίζει στα «Κομάντα και δράκοι» με κόντρα ρόλο αυτόν του χήρου τρίτεκνου πατέρα. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε γι' αυτές τις δύο συνεργασίες του και για το πώς διαχειρίζεται που βλέπει την προσωπική του ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

-Έχετε συνάψει... συγγενικό δεσμό με τον Παπαδουλάκη και την Κρήτη;

«Είμαι συγγενής και με την Κρήτη και με τους ανθρώπους της. Εδώ και επτά χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Κρήτη, χειμώνα-καλοκαίρι».

- Μετά τον βάναυσο Βόσκαρη, ήρθε ο λογικός οικογενειάρχης Βασίλης Γιαννούλης.

«Είναι ωραίο να κάνεις διαφορετικούς ρόλους. Με ένα σενάριο εντελώς ξεχωριστό και πρωτότυπο. Αυτό με ιντρίγκαρε».

- Τι αποζητά ένας χήρος με τρία παιδιά στην επαρχία;

«Η γυναίκα του έχει φύγει από τη ζωή, τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι ένας άνθρωπος που δούλευε δύο δουλειές και δεν έβλεπε τα παιδιά του. Αποφασίζει να φύγει και να πάει να δουλέψει στην επαρχία, για να μπορέσει να έχει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του. Νιώθει τύψεις για όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μακριά τους».

- Καταλήγει στο Καλοχώρι, που είναι τελικά... Κακοχώρι;

«Ο Βασίλης είναι ρεαλιστής και δεν είναι εύκολο να πιστέψει στα μεταφυσικά. Βλέπουμε να συμβαίνει μια μεταστροφή μέσα του. Θα πιστέψει σε αυτό που συμβαίνει στον γιο του αλλά και στο χωριό».

- Ένα αστρικό ταξίδι που εγκυμονεί κινδύνους...

«Ξυπνά μια παλιά κατάρα στο χωριό, μετά από εκατό χρόνια. Ο κόσμος θα τρελαίνεται και θα φτάνει σε ακραίες συμπεριφορές. Γίνονται πολύ επικίνδυνοι τελικά».

- Βεντέτα, σασμός, κατάρες, η Κρήτη πρωτοστατεί, αυτή τη σεζόν;

«Ο τόπος είναι μαγικός και ευλογημένος. Με πολύ ωραίους χώρους για να κάνεις γυρίσματα. Έχει τρομερή ιστορία, γι’ αυτό πατάμε πάνω στις βεντέτες. Η μυθοπλασία επέστρεψε πολύ δυνατά. Οι άνθρωποι του χώρου μας βρίσκουν δουλειά στην τηλεόραση, αμείβονται, ζουν καλύτερα. Ανεβαίνει σιγά σιγά και η ποιότητα των σίριαλ, αλλά γενικότερα και της τηλεόρασης. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτή η κατάσταση των ριάλιτι που υπήρχε μέχρι τώρα. Όσο βλέπουν ότι η μυθοπλασία πηγαίνει καλύτερα από τα ριάλιτι, πιστεύω ότι θα επενδύσουν πάνω σε αυτό».

- Ένας ηθοποιός που λόγω δουλειάς εκτίθεται, όταν η προσωπική του ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο, πώς το διαχειρίζεται;

«Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό».

- Έχετε αφήσει και ένα ισχυρό αποτύπωμα στο Διαφάνι...

«Μου έχουν λείψει πολύ τα παιδιά. Πέρασα πολύ όμορφα και είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Θέλω να βρω λίγο χρόνο να περάσω να τους δω».

- Ως αποτρόπαιος βασανιστής Βόσκαρης, τι μηνύματα δεχόσασταν από τον κόσμο;

«Ακόμη και σήμερα, Βόσκαρη με φωνάζουν. Ωστόσο, τα μηνύματα αφορούν το νέο μου ρόλο. Η αλήθεια είναι ότι ο Βόσκαρης άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο. Συνέπεσε και με την περίοδο που η κοινωνία μας έβραζε από τις καταγγελίες για τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και τους βιασμούς. Θαρρείς και η ζωή είχε περάσει τη μυθοπλασία», είπε στον Τηλεθεατή.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπακοδήμου: Η πιο αμήχανη στιγμή όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της Βανδή με τον Μπισμπίκη

«Χείμαρρος» ο Τσουρός για την Βανδή – «Την έσφαξε με το γάντι» για την ατάκα της στο αεροδρόμιο

Βασίλης Μπισμπίκης: «Έχω δαίμονες μέσα μου, ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved